Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

1994 Ford Mustang Vin Identifikasjon

I 1994 Ford Mustang var godt kjent av entusiaster som USAs pony car, et begrep som ble skapt på 1960-tallet på grunn av Mustang kjører hest emblemer. De Mustang ble introdusert i 1964 som en 1965 modell og gikk om mange endringer i løpet av årene. En helt ny Mustang ble introdusert i 1994 for å erstatte Fox funksjonsfriske Mustang av 1979 gjennom 1993. Bilen identifikasjonsnummer for 1994 Mustang har 17 tegn, og inneholder mye informasjon som kan være relevant for samlere eller entusiaster. Produsent

De tre første tegnene i 1994 Ford Mustang kjøretøy identifikasjonsnummer er "1FA", som betyr at bilen er produsert av Ford Motor Company. Neste tegn skal være bokstaven "L", som betegner bilen har sikkerhetsbelter og supplerende kollisjonsputer. Den femte tegnet bør være en "P", som indikerer dette er en personbil.
Engine

Den sjette tegnet i VIN indikerer hvilken motor opprinnelig ble installert i bil. Tallet "4" indikerer at bilen opprinnelig kom med en 3,8-liters V-6 motor med 145 hestekrefter. En "T" i sjette posisjon betyr at bilen kom med en 5,0 liters V-8 motor med 215 hestekrefter. Til slutt vil en "D" indikerer en 240-hestekrefter 5,0-liters V-8 motor. En bil som ikke har den originale motoren er mindre verdt for samlere enn en som gjør.
Body Style

1994 Mustangs kom i coupe eller cabriolet kroppen stiler i tre forskjellige utstyrsnivåer. Syvende og åttende tegn i VIN indikerer den opprinnelige kroppen stil og trim nivå. A "40" i disse stillingene indikerer et basisnivå coupe. A "41" indikerer at bilen er en LX coupe, mens en "42" indikerer en GT coupe. A "44" indikerer en LX kabriolet, mens en "45" betegner en GT cabriolet.
År og Plant

The 10th karakter VIN bør være en " R ", som er Ford-fabrikken indikator for 1994 årsmodell. Det neste sifferet er koden for produksjonsanlegg som monteres i bilen. Bokstaven "F" vil stå for den Dearborn, Michigan anlegget. Bokstaven "R" i denne posisjon ville indikere San Jose, California plante, mens bokstaven "G" vil betegne Chicago, Illinois plante. De resterende tegnene i VIN er sammenhengende enhet - eller serienummer -. Nummeret på bilen

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91496.html

Previous:
Next:

collectible biler