Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Hvordan fortelle om en 1971 Chevelle Er Real SS?

En ekte Super Sport (SS) Chevelle selger for vesentlig mer enn en base-modell Chevelle. Dessverre, legger trim og SS oppgraderinger på en grunnmodell og selge en klone SS Chevelle som fabrikken originalen er vanlig. Det er sannsynligvis flere kloner på markedet enn originale Chevelles. De fleste som kjører en klone ikke prøver å selge den til en intetanende kjøperen. En rimelig klone SS gjør en god daglig kjøring bil, men de fleste eiere av en original SS Chevelle ville ikke kjøre til og fra jobb. Hvis du ønsker å kjøpe en SS Chevelle, ta hva du kan gjøre for å sikre at du får den bilen du betaler for. Instruksjoner
en

Trace tittelen og transfer papirene tilbake så langt du kan. Kontakt tidligere eiere, eller sjekk gamle titler. Noen stater satt SS på tittelen med modellen, andre gjorde ikke. På høy dollar muskelbiler som Chevelle, er det vanlig å finne at eierne beholdt kopier av tidligere arbeid gjort og overføre poster. Hvis du har navn og status for en tidligere eier, kan du prøve å slå dem opp i en telefonkatalog for å kontrollere bilen er en original SS.
2

Påse at motoren tallene matche bilens identifikasjonsnummer (VIN-nummer). Bare visse motorer var tilgjengelig på en SS. Hvis motoren har blitt erstattet eller er en størrelse som ikke er tilgjengelig på en SS pakke, kan det være en klone. Chevelles hadde ikke noen spesielle tall eller bokstaver i VIN å indikere SS pakken, så alt du kan gjøre er å sørge for at motoren var en SS tilgjengelig størrelse og muligens fortsatt fabrikken originale motoren.
3

Sjekk for siste repaint og restaurering. Hvis bilen er nylig blitt malt, og det meste av trim og merker som indikerer Chevelle er en SS-modellen er ny, kan det være en base modell laget for å ligne en SS spesielt for å heve prisen for videresalg. Jo eldre en restaurering eller motor erstatning, jo bedre er sjansen for bilen å være en ekte SS.
4

finne eventuelle fabrikken faktura eller originale kvitteringer for salg denne indikere at bilen ble solgt som en SS. Original enke klistremerke, en original regning for salg eller vanskelig å finne originale Protect-O-Plate er den eneste sikre måten å identifisere en original SS Chevelle. I sjeldne tilfeller selv disse dokumentene er forfalsket med en klone biler VIN nummer, så det kan fortsatt komme ned til å stole på selgeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91322.html

Previous:
Next:

collectible biler