Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Den raskeste Stick Shift acuras

Acura er et premium merke lansert av japanske bilprodusenten Honda i 1986. Den eksklusive linje av kjøretøy er rettet mot en mer velstående forbruker, med høyere nivåer av ytelse og luksus. En annen stor selger punkt er at nesten alle av Acura modeller er gjort i det opprinnelige Japan, mens Honda biler er produsert på flere nordamerikanske steder. Kort tid etter lanseringen, Acura raskt inn i sportsbil markedet ved å tilby flere high-performance biler utstyrt med sitt varemerke VTEC system. Legend

Acura Legend var en mid-size fullt utstyrt sedan og coupe først produsert i 1986. Den andre-generasjons modell raskt tiltrukket oppmerksomhet fra auto-entusiaster på grunn av sin aggressive styling og tilgjengelig sekstrinns girkasse. På øverste nivå GS trim også inkludert en kraftig 230hp motor, endowing det vil klasseledende ytelse og akselerasjon.
Integra GS-R

GS-R var en "gira" versjon av basen Integra modellen som selges i store mengder for Acura. Bygge på standard plattform, lagt GS-R større hjul, stivere fjæring og en VTEC motoranlegg. Med 170hp og et nært forhold 5-trinns manuell girkasse, den lette GS-R var en utmerket utøver på både vei og bane.
Integra Type-R
< p> Dette var den mest fokuserte Integra noensinne er produsert, og den har en kultstatus den dag i dag. Acura tok GS-R konseptet enda lenger for å skape den ultimate Integra. Motor kapasitet holdt seg på 1,8 liter, men Acura var i stand til å presse enda mer kraft ut av den lille motoren, som nå nådde 195hp. Kombinert med race-avstemt fjæring og bremser, var R veldig formidable road kretser, og hadde en null-til-60mph tid på litt over seks sekunder. Legge til sin anke, forble Type-R produksjonsvolumer lav, noe som gjør det svært sjelden. Gode ​​brukte eksempler fortsatt hente en premie.
NSX

Designet for å være en pålitelig, hverdagslige eksotisk sportsbil, NSX snudde bilkjøring verden opp ned når det var første utgitt i 1990. Stiv struktur og førsteklasses byggekvalitet satt en ny standard for sportsbiler, og hjalp Acura med sin luksus-sports merkevaren. Senere utgaver kom med en 3.2L V-6 motor fabrikk-karakter på 290hp, selv om mange tunere trodde Acura undervurdert sin makt tall, som flere veitester var i stand til å oppnå høy 12-andre kvartal mil ganger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91182.html

Previous:
Next:

collectible biler