Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> collectible biler >> Content

Slik installerer en 1972 Mustang Dash Pad

De første generasjon Mustang ble introdusert av Ford Motor Co i 1964 som en 1965 modell. Ford innført ulike modifikasjoner på bilen i løpet av de neste årene, men den siste av den første generasjonen Mustangs, bygget 1971 til 1973, kan fortsatt spore sine røtter til den opprinnelige bilen. 1972-modellene var tilgjengelige i coupe, cabriolet og fastback karosserivarianter med seks eller åtte-sylindrede motorer. 1972-modellene er kanskje ikke så inndrives som 1960 Mustangs, men en rekke restaurering produkter, inkludert erstatning dash pads, er tilgjengelig. Du trenger
Phillips skrutrekker
11/32 tommers socket
Skralle
Flat skrutrekker
Replacement dash pad
Vis flere instruksjoner
1

Fjern de seks dashbordet festeskruene øverst på puten med en stjerneskrutrekker. Bruk skrutrekker til å fjerne de tre festeskruene like over instrumentpanelet og de tre festeskruene like over hanskerommet også. Hold skruene for montering av den nye dash pad.
2

Trekk dash pad ut fra dashbordet litt for å avsløre de fem dash pad beholde nøtter. Fjern mutterne med en 11/32 tommers socket og skralle. Redd nøtter.
3

Rock foran på dashbordet puten frem og tilbake til klemmene løsne fra puten. Fjern puten fra kupeen. Fjern forsiktig klemmene fra undersiden av puten for gjenbruk på den nye dash pad ved å lirke dem av med en flat skrutrekker. Vær ekstra nøye med å ikke skade eller ødelegge klippene.
4

Installer klemmene på undersiden av den nye Dash pad ved å skyve dem på plass til hullet i puten på linje med hullet i klipp.
5

Plasser den nye dash pad på plass på dashbordet. Skyv det mot frontruten for å engasjere klemmene. Bytt ut de fem muttere og 12 skruer fjernet tidligere og skru dem ned.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/collectible-cars/91320.html

Previous:
Next:

collectible biler