Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> kjøpe nye biler >> Content

The Best New Car Kjøpe Strategy

Det er mange måter å kjøpe en ny bil i disse dager. Kjøpe på nettet på eBay er en av de nyere måter. Så er det den gammeldagse måten å gå til forhandleren og plukke ut den bilen som du tror passer deg best. Men ved å kombinere alle de verktøy til din disposisjon, kan du finne den best mulige bilen til best mulig pris på en mye mer effektiv måte enn noen gang før. Forskning

online eller i person, forskning alle bilene du kanskje ønsker å kjøpe. Sjekk deres sikkerhetsvurderinger, deres garantier og anmeldelser fra kritikere og andre kunder likt. Forskning prisene på ulike områder eller stater eller online, utenfor ditt område, slik at du vet hva prisklasser du kan forhandle innenfor. Pass på at bilen passer deg. Hvis du har barn, er bilen du tenker riktig for dem? Hvis du ønsker en sporty cabriolet, hvordan toppen av bilen holde seg over et par år? Forskning alt så mye som du muligens kan, så jo mer informasjon du har tenkt til å kjøpe bilen, jo bedre blir du til å få høyre avtale.
Test Drive alle bilene

Når du har avgjort på et par forskjellige modeller av biler, gå til forhandleren som har dem og ta dem for prøvekjøring. Drive dem hardt og fort. Prøv å stoppe på en femøring. Se selv hvordan de reagerer på deg og dine kjørevaner. Hvis du ikke føler deg komfortabel i bilen etter prøvekjøring så er det noe å tenke på før du kjøper bilen, som du kommer til å kjøre det i minst et par år når du kjøper den.


Forhandle Pris

alltid forhandle pris av prislappen. MSRP er produsentens veiledende pris, som ofte er merket opp med forhandleren slik at de kan tjene litt ekstra penger. Dette er alltid omsettelige, spesielt hvis du kan finne en bedre avtale på nettet eller i området. Så prute med selgeren din til forhandleren. Si at du vil betale det fulle prislappen med visse opsjoner og garantier lagt på, ellers vil du gå til en annen forhandler og kjøpe den samme bilen for mindre. Det er her forskningen er utrolig nyttig, slik at du kan få best mulig avtale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/buying-new-cars/76438.html

Previous:
Next:

kjøpe nye biler