Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Automotive Repair Verktøy

Automotive reparasjoner krever en rekke enkle og spesialiserte verktøy og utstyr, avhengig av reparasjoner som er nødvendig. Ulike automotive reparasjon verktøy er nødvendig for auto omsorg fra grunnleggende vedlikehold som oljeskift og dekk rotasjoner til komplekse diagnostisk feilsøking. Håndverktøy, elektroverktøy, diagnostisk utstyr og tekniske håndbøker er nødvendig for ulike bilverksteder og service oppgaver å holde en bil i god kjører tilstand. Hand Tools

Mange bilverksteder oppgaver krever håndverktøy. Grunnleggende håndverktøy for bilreparasjoner inkluderer standard, Phillips og utlignet skrutrekkere, skrue holdere, metriske eller standard skiftenøkler, Piper, nål-nese, Vise-Grip og slip-joint tang, knekter og bukker. Andre håndverktøy omfatter trakter, filer, lirke barer, slepe skrutrekker, hammer, utvidelse inspeksjon speil, fleksible pick-up verktøy, lommelykter og arbeid lamper. Noen spesialiserte håndverktøy nyttige i bil reparasjon og vedlikehold er tennplugg fastnøkkel, skralle håndtak, forlengelse barer og oljefilter skiftenøkler.
Power Tools

Auto mekanikere arbeidet med mange biler hver dag og må bruke elektroverktøy for hastighet og effektivitet. Pneumatiske skiftenøkler, dreiebenker, slipemaskiner, sveising og flamme-skjærende utstyr, knekter og taljer er noen av de vanligste elektriske verktøy som brukes i bilverksteder. De lar mekanikk ha tilgang til deler av bilen som ikke ville være lett tilgjengelig uten dem, eller fjerne og installere deler og komponenter som er tunge, tette, ha skarpe kanter eller er under eller mellom andre deler. Mange store elektroverktøy som taljer og slipemaskiner er permanent installert i automotive service butikker og garasjer.

Diagnostisk utstyr

Motor analysatorer, diagnostiske datamaskiner og elektronisk testing utstyr for drivstoff, tenning og utslipp kontrollsystemer er normalt leveres av arbeidsgivere for sine butikk mekanikk. Mange mekanikere har videregående opplæring i de mest aktuelle datastyrte diagnostiske analyser for motor og kjørecomputer systemer i de nyeste modellene. Meter og kode lesere er andre diagnostiske verktøy for automatisk reparasjon.
Tekniske håndbøker

Teknisk informasjon er nødvendig for mange auto vedlikehold og reparasjoner. Mekanikere bruke produsentens serviceavdeling informasjon i formater som teknisk service bulletiner, service databaser, digitale manualer og referansemateriale som deler lister. Mange kilder til bilindustrien teknisk informasjon er datastyrt eller online, som krever en fortrolighet med datamaskiner og Internett. Tjenesten ledere rutinemessig referere teknisk informasjon om biler som betjenes i sine butikker, særlig i de områdene av rutinemessig vedlikehold og garanti tidsplaner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75995.html

Previous:
Next:

lyddempere