Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Slik fjerner en lyddemper i en Dodge Diesel

The lyddemperen på en Dodge diesel er festet til eksosrør med bolter. Den konstante oppvarming og avkjøling av eksos-systemet kan skape et fenomen med "kald fusjon" mellom bolten og eksosrør. Hvis du trenger å fjerne lyddemperen, vil du sannsynligvis trenger flere timer til prep boltene før du prøver å fjerne dem. Du trenger
propan lommelykt
Penetrating olje
Stikknøkkel
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Heat området rundt bolten hoder på lyddemperen til eksosrør felles med en propan lommelykt. Prøv å varme bare det omkringliggende området og ikke skruehodet direkte. Tydeligvis bolten vil bli varmt, men målet er å varme metallet rundt bolten slik at den utvider litt rundt bolten, noe som gjør det lettere å fjerne.
2

Spray gjennomtrengende olje der bolten head møter braketten lyddemperen til eksos rør felles. Den gjennomtrengende olje vil arbeide seg bak bolt hodet for å løsne bolten opp og forhindre det (eller i det minste prøve) fra gripe mens du fjerner det. Så snart du spray området, vil den gjennomtrengende olje begynner å røyke. Dette er normalt siden området er ekstremt varmt. Prøv ikke å puste inn røyk.
3

Slå skruehodet klokken med en pipenøkkel. Du må kanskje skyve en pause-over bar over enden av pipenøkkel håndtak for mer innflytelse. Denne prosessen kan ta flere timer hvis boltene er beslaglagt, så du må kanskje gjenta trinn 1 og 2 flere ganger. Når du sprayer bolt hoder med penetrerende olje, kan en annen oppvarming føre til en liten brann rundt skruehodet området på grunn av den gjennomtrengende olje Eksplosjonsfare. Oljen skal brenne opp raskt, og det bør ikke gjøre noen permanent skade.
4

Skyv skjerf av gummi hengeren som forbinder skjerf til undersiden av Dodge lastebil. Trekk deretter diesel er skjerf ned for å fjerne det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75923.html

Previous:
Next:

lyddempere