Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvordan Monter Instruksjoner for Cobra Motorsykkel Rør

Aksjen eksos er vanligvis den første tingen å gå på en ny motorsykkel. Stock eksos vanligvis ofre ytelse for miljø korrekthet. Cobra Engineering, Inc. i Yorba Linda, produserer California alternativer til lager eksosanlegg for Hondas, Kawasakis, Suzukis, Yamahas og Harleys. Fjerne eller installere en ettermarkedet eksos er vanligvis den samme på alle motorsykler. Detaljene er spesifikke for eksos og motorsykkelen. Du trenger
Flat skrutrekker
Stikknøkkel
Hex støpsel
Allen socket
Open-end fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fjern varmeskjold på lager eksos ved å løsne ormen klemmer med en flat skrutrekker. Løsne header rør fra eksos manifold med en pipenøkkel og en hex socket.
2

Skru av oksygen sensorer fra både topp rør med en fastnøkkel. Skru fra hverandre eksos fra eksos festebraketten med en fastnøkkel.
3

Fjern aksjen eksos fra motorsykkelen for hånd. Fjern kobber knuse pakninger fra eksosmanifolden manuelt også.
4

Skru den bakre lager festebraketten fra motorsykkel med en hex socket og en pipenøkkel. Fjern flenser og låseringen fra lager header rørene ved å skyve dem av den gamle eksos.
5

Bolt, men ikke stram, den nye eksos monteringsbrakett til motorsykkel med en Allen-kontakt og pipenøkkel. Skyv lager flenser og beholde ringer inn det nye header rørene.
6

Fest, men ikke stram den nye fremre og bakre header rør for hånd på eksos spissen.
7 < p> Slide en av de to skjerf klemmer følger med Cobra rør på hver ny lyddemper tube. Skyv lyddemperen montering på overskriften rør.
8

Bolt, men ikke stram, lyddemperen forsamlingen til ny festebrakett med pipenøkkel og hex socket. Sjekk justeringen av alle komponenter.
9

Bruk en fastnøkkel til å stramme skjerf festebrakett på motorsykkel deretter legge lyddemperen forsamlingen til lyddemperbrakett med skiftenøkkelen. Stram hodet rørflensene på eksos header med lyddemperen klemmer.
10

Fest de nye varmeskjold til de nye eksosanlegg med ormen klemmer følger med ny eksos. Juster varmeskjold og stram alle ormen klemmer med flat skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75991.html

Previous:
Next:

lyddempere