Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvordan ta fra hverandre Sportster Slip-On Rør

Fjerne den originale utstyret slip-on lyddempere fra en Sportster er en enkel muttere og bolter jobb. Fordi de fabrikkinstallerte lyddempere er altfor restriktiv, er det en av de første modifikasjoner mange nye eiere gjør når de kjøper en ny sykkel. Bytte lyddempere er billigere enn å erstatte hele eksos, og mange selskaper selger utskifting lyddempere som ikke kvele motorsykkelen. Harley selger sitt eget Screaming Eagle merkevare av erstatning slip-ons for Sportsters. Bytte av lyddempere vil legge til minst fire hestekrefter til sykkelen din. Du trenger
Flat-skrutrekker
Hylsnyckel og hex stikkontakter
Åpen slutten fastnøkkel
Penetrating olje
Vis flere instruksjoner
en

Løsne varmeskjoldet slangeklemmer på begge eksosrør med en flat skrutrekker. Løsne med en pipenøkkel og hex socket, men ikke fjern, header rør flensforbindelsesskruer i eksosmanifolden.
2

unbolt klemmen som fester eksosrøret til beltet dekselet med en åpen fastnøkkel. Løsne klemmen som fester lyddempere til eksosrør med en skrutrekker.
3

Fjern de fire boltene som holder lyddempere til braketten til eksosrøret med en fastnøkkel.

4

Spray begge eksosrøret skjerf skjøter med penetrerende olje. Slap de lyddempere med åpen hånd. Vent fem minutter.
5

Skyv lyddempere utenfor de enderør. Harley-Davidson insisterer de lyddempere bør ikke demonteres og er utskiftbare bare som en enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75984.html

Previous:
Next:

lyddempere