Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvordan skal bore Bafler

Eksos baffles fraråde eksos fra rømmer en motorsykkel motor. Delvis å demme opp eksos er ikke nødvendigvis dårlig. Som et resultat av en kjede av fysiske hendelser som begynner i en forgasser, motorsykler best kjørt når det er "mottrykk". Enderøret er enden av den kjede av hendelser og motoren er mest effekt når alle eksosen ikke kan renne ut samtidig. Baffles også gjøre motorsykler roligere og slik at de kommer fra motorsykkelen anlegget innstilt å behage folk som liker å klage på motorsykkel støy. Bore et hull gjennom dem gjør dem litt høyere og litt mer sannsynlig å behage folk som liker å ri motorsykler. Du trenger
Hex støpsel
Socket fastnøkkel
Skrutrekkere
Allen fastnøkkel
12 tommer eller lengre, 3/8-inch borekronen selg Electric drill
Vis flere instruksjoner
en

Skru fra hverandre foran og bak lyddempere fra braketten til eksosrøret med en hex socket og en pipenøkkel. Fjern varmeskjold fra fremre og bakre lyddempere med en flat skrutrekker.
2

Sjekk bunnen av begge lyddempere for Allen skruer. Løsne noen skruer du finner med en umbraconøkkel. Lagre skruene.
3

forsiktig på hver lyddemper med siden av dine lukkede knyttneve flere ganger. Trekk lyddempere av eksosrørene med hendene.
4

Fjern endestykker, eventuelt med hendene, en Allen fastnøkkel eller en skrutrekker, avhengig av type motorsykkel.

5

Se inni begge ender av hver skjerf for synlige baffles å avgjøre om de baffles er flyttbar eller sveiset inn i lyddemperen. Trekk flyttbare baffles ut av lyddemperen skallet før modifisering. Endre ikke-flyttbare baffles i lyddemperen skallet.
6

Chuck en 3/8-inch borekronen som er minst 12 inches lang inn i en elektrisk drill. Snu hver baffel eller hver hel lyddemperen på slutten med eksos side opp og header rør ned.
7

Bor et 3/8-inch hull i midten av hver baffel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75985.html

Previous:
Next:

lyddempere