Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Slik Bygge en Supertrapp lyddemper

SuperTrapp lyddempere har bare tre utskiftbare komponenter: slutten cap, bunken med tuning plater og kjernen forsamlingen. De lyddempere er endret, eller følg med, ved å legge til eller trekke fra antall metall plater i en stabel. SuperTrapp foreslår at en motorsykkel utstyrt med en av sine eksos kan være effektivt innstilt ved ganske enkelt å legge til eller trekke plater i lyddemperen. Selskapet sier at, generelt, vil legge til flere disker til stakken øke hestekrefter, helle motoren, og øke lydstyrken og flyt av eksos. De sier også at å trekke plater roer eksosen, begrenser flyt, fattens motoren og øker motorens dreiemoment ved lave turtall. Du trenger:
Allen stikkontakter
Stikknøkkel
Penetrating olje
Replacement SuperTrapp kjernen forsamlingen
Replacement SuperTrapp tuning plater
SuperTrapp høy temperatur smøremiddel eller tilsvarende
Vridmomentmejsel

Vis flere instruksjoner
en

Fjern endestykket og plate stack fra slutten av lyddemperen ved å løsne end cap skruene med en pipenøkkel og ¼ tommers Allen socket. Reserve de tre skruene.
2

Fjern kjernen forsamlingen ved å løsne de to ¼ tommers unbrakoskruer på bunnen av lyddemperen nær utløpet. Løsne kjerner som er rustet på plass med penetrerende olje.
3

Sett inn det nye skjerf kjernen inn i lyddemperen skallet. Bytt ut de to ¼ tommers unbrakoskruer og stram til 22 tommers pounds av dreiemoment med en momentnøkkel og en ¼ tommers Allen socket.
4

Bytt stables plater i slutten cap-plate forsamlingen med utskifting plater. Stable 10 til 20 plater i endestykket med den flate siden av skivene vender bort fra endestykke.
5

Dekk gjengene på endestykket skruene med et tynt lag med SuperTrapp høy temperatur smøremiddel eller tilsvarende. Sett skruene gjennom slutten cap-plate stack forsamlingen.
6

Skru endestykket-disc stabelen forsamlingen til slutten av lyddemperen. Stram den øverste skruen først, venstre mest skruen andre og lengst til høyre skrue sist.
7

Stram end cap skruer til 22 tommers pounds av dreiemoment med en momentnøkkel og en ¼ tommers Allen socket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75981.html

Previous:
Next:

lyddempere