Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvordan Tune en motorsykkel med Drag Rør

Drag rør opprinnelig dukket opp på sterkt modifiserte Harley Flathead og Flathodede motorer i 1950 og 1960. De tilbød en kreativ løsning for å skape dype rør lyden ved å endre eksos flyt. Fra et hestekrefter ståsted, drar rør redusere hestekrefter. Moderne 2-i-1 eksos skape mer hestekrefter ved turtall over mid-range turtall. Hvis du har drag rør, tuning dem kan være nødvendig. Du trenger:
maskeringstape
Pencil
1/4-tommers borekronen selg Electric drill
To 1-inch1-by-1/4-inch øyebolter
Fire 1/4-tommers sekskantmutrene
Fire låseskiver
To 1/4-tommers åpne enden skiftenøkler
Flat skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Wrap maskeringstape rundt de siste to inches av hver eksosrøret. Dette beskytter dra rørets krom fra cracking mens tuning. Tegn en X på båndet på undersiden av røret en tomme fra enden av hvert rør.
2

Bruk av X-som en guide, bore et hull i bunnen av røret med et drag elektrisk drill og en 1/4 borekronen. Bor hullet vinkelrett på bunnen av røret. Fjern tapen.
3

Fra innsiden av røret, setter den gjengede enden av en 1/4-tommers øye bolt gjennom hullet i bunnen av røret. Træ 1/4-tommers mutter, deretter en låseskive, på øyet bolten.
4

Ordne øyet bolten og mutteren slik at bolten øyet er i midten av dra rør og øyet vender rett tilbake, dette gir maksimalt dreiemoment. Påfør en tråd skap for øyet bolt tråder utsatt for under og utenfor eksosrøret.
5

Stram en lås skive og mutter på utsatte øye bolt tråder. Stram begge mutrene med åpne skiftnøkkel. Ikke endre retningen på øye på øyet bolten.
6

Gjenta alle trinnene på den andre dra røret. Tune den improviserte baffel ved å justere retningen på ringbolten øyet med en skrutrekker. Som nevnt i trinn 4, være sikker på at etter installert, er øyet som vender rett tilbake - og gir maksimalt dreiemoment
7

Juster forgasseren tuning for å kompensere for røret modifisering.. Justering av drivstoff-luft-blandingen ved å slå av drivstoff og luft blanding skruen med en flat skrutrekker. Juster tomgangsturtallet ved å vri på tomgangsjusteringsskrue med en flat skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75983.html

Previous:
Next:

lyddempere