Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvor å Åpen Baffel på en 1993 FLHS

Begrepet "åpne baffles" betyr å redusere baffel sperring (eller obstruksjon) slik at eksosen flyter lettere ut av en motor. Den lettere eksos rømming, jo høyere hestekrefter en motor vil generere ved høye turtall. Jo større sperring, jo høyere dreiemoment ved lave turtall. Selvfølgelig, du vet dette, eller du ville ikke spørre. De opprinnelige lyddempere på en 1993 Harley-Davidson FLHS er mange gamle, og det kan være fornuftig for deg å erstatte dem, heller enn å endre dem. Men forutsatt at du ønsker mer kraft og aksjen lyddempere er i fin form, kan du åpne dem med en enkel prosedyre. Ledeplatene av 1993 FLHS lyddempere kan ikke fjernes med mindre du fysisk endre eksos. Både Cycle Shack og SuperTrapp produksjon ytelse erstatning lyddempere for 1993 FLHS. I begge tilfeller lyddempere må komme før du kan gjøre noe. Du trenger
Flat-skrutrekker
Hex støpsel
pipenøkkel
Replacement lyddempere (valgfritt) selg Electric drill (valgfritt)
1/2-tommers boret 12 til 15 inches lang (valgfritt)
Replacement gummi skjerf mounts (valgfritt)
Replacement skjerf klemme pakninger (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Løsne lyddemperen festebraketter på begge lyddempere med en hex socket og pipenøkkel. Fjern gummi skjerf mounts og inspisere for slitasje.
2

Løsne varmeskjoldet klemmer på de korte, bakre varmeskjold på både foran og bak eksosrør, med en flat skrutrekker. Skyv varmeskjold på baksiden av både fremre og bakre eksosanlegg.
3

Løsne skjerf eksos klemmer fra begge lyddempere med en hex socket og pipenøkkel.
4

Trekk hver eksospotte fra eksosrøret som den er festet med hendene. Ta ut og sjekk både skjerf klemme pakninger.
5

Bytt begge lyddempere, eller gå videre til trinn 6 for å permanent endre begge lyddempere.
6

Chuck en elektrisk drill med en /2-tommers borekrone som er 12 til 15 inches lang. Arbeider på en lyddemper på en gang, snu hver lyddemper eksos side opp og header rør ned.
7

Støtte bunnen av hver lyddemperen på et fast underlag og drill inn i sentrum av hvelvet i hvert lyddemperen fra eksos enden. Monter lyddempere til eksosrørene, eller gå videre til trinn 8 for å installere nye lyddempere.
8

Ta frem en ny eller original eksospotte klemme pakning på den smale enden av hver skjerf. Sett inn lyddempere inn eksosrørene.
9

Bytt varmeskjold og stram dem til eksos med en flat skrutrekker.
10

Fest lyddempere og ny eller original gummi skjerf mounts til eksosrørene med eksospotten klemmer. Trekk til eksospotten klemmer med en hex socket og en pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75993.html

Previous:
Next:

lyddempere