Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Slik fjerner Rinehart Bafler

Rinehart eksos er produsert av motorsykkel eksos selskap Bub Enterprises. Eksternt rørene er lik Bub eksos. Rinehart eksos kommer med utskiftbare endestykker. Du kan erstatte Rinehart baffles enkelt. Du trenger
3/16-inch unbrakonøkkel
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern endestykkene på begge lyddempere ved å løsne de to skruene med en 3/16-inch unbrakonøkkel. Endestykket skruene er plassert på 12:00 og 3:00 som du møter på slutten av eksos fra bak motorsykkelen. De er omtrent en halv tomme fra slutten cap skjerf joint.
2

Løsne ormen klemmer som fester varmeskjold til lyddempere med en flat skrutrekker. Varmeskjold er lett identifiserbare krom deksler. Ormen klemmer er perforert stål stropper sikret med en enkelt skrue.
3

Skyv begge varmeskjold på baksiden av begge lyddempere for hånd.
4

Løsne og fjern baffel skruen på undersiden av hver lyddemper med 3/16-inch unbrakonøkkel.
5

Trekk Baffles fra lyddempere.
6

Sett inn original eller erstatning baffles i lyddemperen skallet med den tynne siden vendt mot fronten av motorsykkelen og fettet siden som vender mot baksiden av motorsykkelen slik at baffel skrue-hullet er vendt ned.
7

Re- sikre baffel i lyddemperen skall ved sette inn baffel skruen i skjermplatene skruehullene i både baffel og lyddemperen skall og stramme turbulatorene skruer med en 3/16-inch unbrakonøkkel.
8

Stram varmeskjold på eksosen ved å stramme ormen klemme skruene med en flat skrutrekker.
9

Bytt endestykkene på endene av lyddempere og stramme endestykket skruene med en 3/16-inch unbrakonøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75992.html

Previous:
Next:

lyddempere