Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Slik fjerner du gnistfanger Fra en Stock Pipe

The gnistfanger stopper gnister fra rømmer eksosrøret av off -road kjøretøy ( OHV ) og starte en brann . I tillegg skaper gnistfangeren mottrykket i avgassystemet , noe som bidrar til avgassventilene funksjon og har en effekt på den luft - brennstoffblanding i forbrenningskammeret . Av denne grunn bør du fjerne gnistfanger fra et lager rør bare å rengjøre og sette inn igjen eller erstatte den. Du trenger
Hex eller fastnøkkel satt
Tenger
Hammer
Vis flere instruksjoner
en

Evaluere tuppen av lager eksosrør å fastslå hvordan gnistfanger er installert. Noen rør har et endestykke som må fjernes før du fjerner arrestor , mens andre kan fjernes ved å løsne en bolt .
2

Løsne og fjern 02:59 bolter med en skiftenøkkel , på endestykket modeller . Når hetten er fjernet , løsner og fjerner bolten som driver gjennom bunnen av røret og inn i avleder . På modeller uten et endestykke , må du skru av og fjerne bare det nederste bolt .
3

Grip slutten av arrestor med tang og trekk den fra røret . Avhengig av hvor mye karbon oppbygging , må du kanskje trykke på tang med en hammer å jar miste arrestor , samtidig som den trekkes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75994.html

Previous:
Next:

lyddempere