Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvordan å demontere den Big Dog SuperTrapp Eksos

Komplett demontering av en SuperTrapp eksos installert på en Big Dog motorsykkel omfatter fjerning av hele eksos fra motorsykkel, separasjon av skjerf eller lyddempere fra header rør, fjerning av endestykket og plate sammenstillingen fra lyddemperen, og fjerning av kjernen sammenstillingen fra lyddemperen legeme. Jobben kan se skremmende, men det er faktisk veldig enkelt. Demontering av eksos krever bare noen få grunnleggende verktøy og fjerning av færre enn 15 festene. Du trenger
Flat skrutrekker
Stikknøkkel
Hex støpsel
Åpen fastnøkkel
Allen stikkontakter
Vis flere instruksjoner
1

Fjern varmeskjold fra SuperTrapp eksos ved å løsne ormen klemmer som holder skjoldene til eksos med en flat skrutrekker.
2

Fjern støttebraketten til eksosanlegg som forbinder eksos til motorsykkelen chassis med en pipenøkkel og hex socket.
3

Løsne og fjern de to oksygen sensorer med en skrunøkkel. Løsne og fjern de fire boltene som parre header rør til eksos hoder med en hex socket og pipenøkkel.
4

Fjern hele eksos forsamlingen fra motorsykkelen for hånd.
5

Løsne og fjern den 5/16 inch hex bolt eller bolter som holder lyddemperen eller lyddempere til header rør med en pipenøkkel og hex socket.
6

Ta av endestykket-disc stable forsamlingen fra hver lyddemperen ved å løsne de 1/4 tommers end cap skruer med en Allen kontakten og pipenøkkel.
7

Skru de to 1/4 tommers Allen skruene på undersiden av lyddemperen. Fjern lyddemperen kjernen forsamlingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75979.html

Previous:
Next:

lyddempere