Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Slik reparerer en lyddemper Strap

Wheel wedgeJack2 jack standsSafety briller og glovesWrench sett Ratchet og socket setPortable propan torchReplacement stropp henger med ny maskinvare (beholde bolter og muttere) er hva du trenger
Eksos systemer på alle biler bruker kleshengere støtte systemet og tillate noen fleksibilitet for bevegelse når motoren beveger seg. Fordi eksossystemet er boltet til motoren, må det også bevege seg litt. Eksosanlegget bruker en rekke kleshengere, noen laget av slitesterk gummi, slik at det å bevege seg med motoren slik at den ikke sprette av fra motorens dreiemoment. Noen biler, Chevy Cavaliers, Saturns og Dodge Campingvogner for å nevne noen, ansetter skjerf stropper som festes rundt eksospotte og krok i en gummi /metall kleshenger boltet til rammen.
Vis flere instruksjoner
Omslagskabel lyddemper . Strap Kleshengere
en

Plasser et hjul kile foran ett av forhjulene
2

Hoist bak på kjøretøyet opp med jack - en fjerdedel panel om gangen -.., og deretter støtte kjøretøy med en jack stå
3

Ta på vernebriller og hansker, og krype under bilen med resten av elementene

4

Brett stroppen hengeren for hånd hvis det knakk i to. Kontroller plasseringen av kroken av stroppen ligger over eksospotten, og trekk stroppen bort fra rammen gummi /metall kleshenger for å fjerne den fra bilen. Det er noen stropp kleshengere som har kvadrat kroker som gjør det spesielt utfordrende å fjerne fra gummi /metall kleshenger. Hvis dette er tilfelle, fjerne festeboltene på hengeren og ta det ned med stroppen for enklere fjerning.
5

Sett den nye stroppen ved å reversere fjerning prosedyre. Klem stroppen sammen, setter den lange stroppen bolten og mutteren og stram til stroppen er tett innpakket sikkert rundt lyddemperen. Senk bilen til bakken.
Todelte stropper
6

Utfør de første tre trinnene som illustrert i kapittel 1. Todelte skjerf stropper blir ofte brukt når et skjerf er plassert under midten av kjøretøyet, for eksempel Dodge Caravan, og ikke på baksiden som Cavaliers og Saturns.
7

Fjern mutterne og bolter på hver side av lyddemperen stropper med en skiftenøkkel holder hodene på boltene og bruke en skralle og socket å løsne og fjerne mutrene. Om nødvendig, bruk lommelykt til å varme nøtter. Når de har fått en kirsebær rød farge, fjerne dem med verktøy.
8

Fjern den nederste delen av stroppen, og hekt den øverste delen av stroppen. I noen anvendelser kan en annen bolt og mutter være nødvendig for fjerning ved den øvre seksjonen av stroppen. I så fall fjerne dem også.
9

Bytt todelte skjerf stropp reversere fjerning prosedyre. Stram både erstatning bolter og muttere til stroppene er pakket tett rundt lyddemperen. Stram den øvre beholde mutter og bolt, hvis det er aktuelt.
10

Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75967.html

Previous:
Next:

lyddempere