Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Produkter for lyddemper Repair

Lyddemperen er en viktig del av bilens eksosanlegg og begrenser lyden av en motor. En typisk lyddemper aksepterer strømmen av avgasser fra eksosmanifolden og ruter luften gjennom flere kamre for å absorbere motorens lyder. En defekt lyddemper vil tillate metallic knurrer å utgå fra kjøretøyet. Typiske reparere produkter inkluderer tape, metall kitt, og bandasjer. Tape

lyddemper tape er den vanligste produktet som brukes i eksospotten reparasjon. Produsenter bruker en rekke forskjellige stoffer for å gjøre båndet. Den vanligste er en metall-basert tape lik den som brukes til å pakke inn piperør i et hus. Andre typer inkluderer silikon-basert eller glassfiber-basert tape. Lyddemper tape er sertifisert til å operere ved høye temperaturer forbundet med en lyddemper og samtidig opprettholde heft. Den tape brukes for små hull eller sprekker i en lyddemper. Produktet er ikke like sikker som sveising eller andre reparasjoner, men er designet for raske reparasjoner.
Metal Putty

Metal kitt er en epoxy-stil limet. Sparkel er vanligvis selges i en bar form. Du ville kuttet av en bit fra enden av baren, kna materialet for å aktivere kjemikalier og trykk på materialet i et hull eller sprekk. Kitt stivner raskt og er varmebestandig. Metal kitt er designet for hull og sprekker. Skadet eller sprukne sømmer aksepterer ikke ut massen godt på grunn av fleksing som kan oppstå med en søm.

Bandasjer

Eksospotte bandasjer er lik cast leger plassere på et brukket bein. Produktet er et kjemisk forbedret stripe av tøy, laget av silikon eller glassfiber, som bruker varmen fra motoren til permanent herde og forsegle bandasje. Du ville vikle bandasjen rundt det skadede området, inkludert sømmer, og trykk den på plass. Overlapping kantene som du ville gjort hvis du var pakke en skinne rundt en skadet hånd. Kjør bilen for en periode for å aktivere kjemikalier og herde bandasjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75966.html

Previous:
Next:

lyddempere