Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Hvordan erstatte en lyddemper pakning i en 1992 Toyota Tercel

Lyddemperen på 1992 Toyota Tercel er flens forbindelser til sentrum røret. Lyddemperen har en liten, sveiset hop-over rørforlengning ligger på innløp sin som kobles til flensen på senterrøret. Mellom lyddemperen og rørflensene er en pakning som kan svekke over tid og lage en liten eksos lekkasje. Maskinvaren som holder flensene sammen er utsatt for den høye temperatur av eksos-systemet og andre opplagte elementer, noe som gjør det noe vanskelig å fjerne pakningen fra to-punkts flensforbindelser. Du trenger
Hjulblokk
Jack
to bukker
Vernebriller
Safety hansker
Torch (oxyacetylene eller bærbar propan)
Metric boksen fastnøkkel set
Wire pensel
Replacement skjerf flenspakning
Red høy temp perma-pakning sammensatte
Replacement hardware (2 bolter, to flate skiver, to låseskiver og to muttere)
Vis mer Instruksjoner
en

Plasser et hjul blokk mot den ytre slitebanen ansiktet til en av forhjulene.
2

Løft den bakre akselen på 1992 Toyota Tercel med jekken og senke bilen på bukker. Tribunen skal plasseres under de bakre rocker paneler bare frem av bakhjulene.
3

Sett på vernebriller og hansker og krype under baksiden av Tercel. Finn flens tilkobling av innløpet skjerf rør til sentrum flensen.
4

Heat bare nøtter av den opprinnelige maskinvaren en om gangen, holder sentrum rør og lyddemper rørflensene sammen med lommelykt . Vent til nøtt å bli rød av varmen fra fakkelen.
5

Hold hodet på bolten festet til oppvarmet mutteren med en beregning boks fastnøkkel og fjern mutteren med en annen beregning skiftenøkkel . Gjenta trinn 4 og 5 for de andre bolter og mutter. Tillate flensene å kjøle seg ned før du fortsetter.
6

Fjern pakningen mellom flensene. Bruk stålbørste til å rengjøre av rust og korrosjon på kontaktflatene på hver indre flens tilkobling.
7

Påfør et tynt, jevnt lag med den røde høy temp perma-pakning compound til begge sider av ringen skjerf pakningen og legg den ned, på begge sider, på den lille rørforlengning på midten rørets flens.
8

Plasser en flat skive på en av boltene og legg den ned gjennom skjerf flens. Gjenta dette trinnet med den annen bolt. Juster bolter og lyddemperen flens på midten flensen.
9

Place en lås skive og mutter på hver bolt bunn og stram med boksen skiftnøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75954.html

Previous:
Next:

lyddempere