Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> lyddempere >> Content

Pro Pipe Baffle Installasjon

The Vance & Hines Pro Pipe Hi-Output eksos er en to-i-ett eksosanlegg som kan installeres på ulike cruiser stil motorsykler. Eksos, kan sammenlignes med Thunderheader, bruker SuperTrapp og andre ytelse eksos, en megafon-formet eksosrøret med to header rør for å utligne trykket mellom fremre og bakre sylindere i V-Twin, Harley-stil motorer. Alle Vance & Hines eksosanlegg har avtagbare baffles. Ledeplatene komme ut ved å løsne en eneste skrue. Fordi Pro Pipes er utstyrt med kappe, må du løsne tre skruer for å erstatte disse baffles. Du trenger
3/16-inch Allen socket
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne endestykke skruene på eksosen megafon med en 3/16-inch Allen socket og en pipenøkkel. Vendt mot eksos fra baksiden av motorsykkelen, er endestykket skruer plassert på seks og ni, ca 1/2 cm fra overflaten av endestykket.
2

Fjern endelokket. Lagre slutten cap og endestykke skruer.
3

Finn den bakerste Allen skrue på undersiden av eksos megafon. Løsne skruen med en 3/16-inch Allen socket og en pipenøkkel.
4

Fjern og bytt den godt synlig baffel fra like innenfor baksiden av eksos megafon.
5

Sett ledeplate skrue i bunnen av ledeplate-hullet på undersiden av megafon. Vri samtidig baffel og hvelvet skruen til baffel skruen fanger i baffel skruehullet.
6

Stram baffel skruen til 129 tommers-pounds av dreiemoment ved hjelp av en 3/16-inch Allen socket og en momentnøkkel.
7

Sett på endestykket og stram de to end cap skruer med en 3/16-inch Allen socket og en pipenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/mufflers/75996.html

Previous:
Next:

lyddempere