Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner oljesøl på motor

Fjerne olje fra en bilmotor er viktig fordi det gir mulighet for en tydeligere visuell inspeksjon av motoren for å identifisere lekkasjer, ødelagte pakninger, sprukne belter og slanger. Bilmotorer er komprimert i en meget liten motorrommet, og en ren motor hjelper til å opprettholde temperaturen på et akseptabelt nivå. Det er nødvendig å begynne med en ren motor å behandle dyre slanger, plast hus og ledninger med beskyttende bandasjer som vil forlenge deres levetid og ytelse. Du trenger:
Trykkluft blåser, butikk vakuum eller pensel
Plastposer
Strikker
Motor rensemiddel
vannslange forsyning
Papirhåndklær
Slange, ledninger og plast bolig beskyttende behandling produkt sammenligning Cloth håndkle
Vis flere instruksjoner
en

Finn et arbeidsområde der olje og rengjøringsmidler ikke vil forårsake skade og kan bli ryddet opp med et minimum av problemer .
2

Bruk en komprimert luft blåser, butikk vakuum eller børste for å fjerne løv og annet rusk fra ventilene og grill fører inn i motorrommet og fra det indre av motorrommet selv.

3

Start bilen og la motoren gå til den er varm å ta på og deretter slå seg av.
4

Dekk åpningen fører til luftfilteret, distributøren og sikringsskap med plastposer sikret med en gummistrikk.
5

Spray motoren sjenerøst med en sitrus-baserte motoren renere, som er tilgjengelig på lokale auto forsyne butikker eller på nettet (se Ressurser ). Syre-baserte rengjøringsmidler kan fjerne voks eller lakk.
6

La renere å suge på motoren i 15 minutter eller i henhold til pakken retninger. Bruk én eller flere stive børster av riktig størrelse til å skrubbe motoren kraftig, får inn alle kriker og kroker.
7

Skyll renere av motoren, ta vare å grundig spray alle de skjulte mellomrom med en hageslange satt til middels trykk.
8

Inspiser motor for eventuelle gjenstridige flekker, påfør renere og gjenta prosessen på en mindre skala.
9

Fjern plastposene fra luftfilteret inntak, coil og distributør. Bruk et papirhåndkle å utslette vann som har samlet seg i at tennpluggen åpninger. Starte bilen og la den gå til motoren er tørr.
10

La motoren avkjøles og deretter behandle gummislanger, ledninger og plast skjold med en beskyttende behandling. Spray toppen og sidene av slanger med behandlingen og deretter bruke en klut til å behandle undersiden av slangen. Fjern overflødig behandling med en klut så det ikke vil tiltrekke seg smuss og skitt. ​​

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71786.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair