Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte pumpen på en 2000 Dodge Caravan

Den type erstatning drivstoffpumpe at en 2000 Dodge Caravan behov avhenger først og fremst motoren. Denne bilen har vanligvis en seks-sylindret, 3,0-liter eller 6-sylindret 3,3-liters motor med en to-wheel drive overføring. En 2000 Dodge Caravan bruker et høyt trykk elektrisk bensinpumpe som er en del av en enkelt modul. Bensinpumpen modul på dette kjøretøyet omfatter også andre komponenter som bensinpumpen reservoaret, bensinmåler sending drivstoffet og enheten trykkregulator. Du trenger
Hose C-3799-1
Pipenøkkel satt
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

fjerne hetten for drivstoff påfyllingsrøret å avlaste trykket i tanken. Ta av lokket på drivstoff press porten på drivstoff rail. Plasser den ene enden av slangen C-3799-1 inn en bensinkanne og koble den andre enden til drivstofftrykket port for å avlaste trykket i drivstoffsystemet. Fjern slangen fra drivstofftrykket port og sett på lokket for drivstofftrykket port. Tøm drivstofftanken.
2

Koble kabelen til minuspolen på batteriet med en pipenøkkel. Støtte drivstofftanken og løsne boltene for tanken stroppen. Koble drivstoff linjer fra drivstofftanken og koble ledningsnettet for drivstoffpumpen modulen.
3

Nedre drivstofftanken og vri låseringen mot klokken med en skiftenøkkel. Fjern låseringen og koble bensinpumpen fra drivstofftanken.
4

Koble den nye bensinpumpen modul til drivstofftanken, og erstatte låseringen. Stram låseringen til 40 fot-lbs. med en momentnøkkel. Hev drivstofftanken tilbake på plass. Kobler du ledningsnettet og drivstoff linjer for drivstoffpumpen modulen. Stram skruene på drivstofftanken stroppen til 250 tommer-lbs. med en momentnøkkel.
5

Koble kabelen til minuspolen på batteriet med en pipenøkkel, og fyll tanken med drivstoff. Start motoren og kontroller drivstoffsystemet for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74291.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair