Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Front bremseklosser på en 1998 Chevy Venture

Installer et nytt sett med bremseklosser foran på din 1998 Chevy Venture før de slites til poenget med skade rotoren eller andre komponenter. Dette vil spare deg for mange reparasjonskostnader i fremtiden. Bremsene foran på Venture din bruker en flytende caliper. Bøylen skyves frem og tilbake på lysbildet bolter, stadig justere for optimal oppbremsing. Bremseklosser for flere kjørestiler er tilgjengelige, så snakk med din forhandler eller deler butikken knytte å få de som best dekker dine behov. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack stå
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Løsne mutrene på forsiden av din Chevy med en hjulmutternøkkel, forlater dem på hjulet studs for nå. Hev foran van av bakken med en jekk og posisjon et sett med bukker under forstillingen å støtte den.
2

Fjern lug nuts fra hjulet studs, ta av hjulet fra van og tråden en lug mutter tilbake på ett hjul stud. Stramme den for hånd for å holde rotoren på plass mens du fjerner bremsekalippernes. Finn slepet lysbildet boltene som støtter bremsekalippernes på bøylen-monteringsbrakett.
3

Fjern de to skyve pinnene med en stuss og skralle. Skyv pinnene ut på baksiden av bøylen og sett dem til side. Løft bøylen ut av festebraketten og snu den slik at bremseklossene er vendt opp.
4

Support bøylen mens du har den ut av holderen. Ikke la bøylen til å henge på gummi bremseslangen eller skade vil oppstå på slangen. Trekk påhengsmotoren bremsekloss fra bøylen og kast den. Skyv inboard bremsekloss mot midten av bøylen for å løsne den fra stempelet og løft den ut av bøylen.
5

Plasser en stor C-klemmen over hele kroppen av bøylen med den faste ende av klemmen på baksiden av bøylen og skruens seksjon inne i bøylen stempelet. Drei skruen på klemmen, trykke stempelet tilbake inn i kroppen av bøylen. Når stempelet opphører, tar C-klemmen.
6

Plasser den nye innenbords puten inni bøylen og skyv den tilbake til stempelet. Klem Festefjærer på baksiden av puten inn i stempelet. Sett påhengsmotoren pad i bøylen og feste klemmene bort på kalipperen for å holde den på plass.
7

Slå bøylen, med de nye putene installert, over og sett den tilbake på rotoren og caliper-monteringsbrakett. Installer de to skyve pinnene gjennom festebraketten og i bøylen. Bruk en momentnøkkel til å stramme lysbilde pins til £ 38-fot. Gå til motsatt side av bilen, og gjenta prosessen på den andre bremsekalippernes og pads.
8

Fjern lug mutter som holdt rotoren mens bøylen var av og installere dekket på wheel studs. Installer slepe nøtter og stram med en hjulmutternøkkel.
9

Hev foran van utenfor bukker med en jekk, fjerne stands fra under van, senk deretter jack. Trekk til hjulmutrene helt med en hjulmutternøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/58006.html

Previous:
Next:

auto Bremser