Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan kjøpe rabatterte Bil Merknader

En bil notatet er en type bil lån vanligvis laget på brukt-bilforretninger. Den enkelte kjøper bilen ikke er i stand til å skaffe finansiering gjennom tradisjonelle finansieringsselskaper, så giveren skriver opp en bil notat. Bilen notatet er en avtale fra kjøper til å betale et bestemt beløp på bilen hver måned, ligner på et lån, men for en brukt bil. Den nye bileieren betaler hver måned på lappen på den innstilte rente frem til bilen er betalt i sin helhet. Alle som er interessert i å kjøpe bilen notat fra forhandleren som gjorde notatet er i stand til å kjøpe notat slik at kjøperen av bilen må foreta utbetalinger til alle som kjøpte notatet. Kjøperen av notatet mottar penger i stedet for bilforretning som skrev notatet. Kjøpe en rabattert bil notat er enklere enn mange investorer kanskje tror. Instruksjoner
en

titt inn i statlige lover vedrørende kjøp av bil notater. Hvis det blir brukt som en business venture, kan staten kreve en lisens eller papirarbeid.
2

skaffe finansiering. Finansiering er et lån fra en bank eller utlån institusjon, og mens det er mulig å betale hele beløpet av et notat ut av lommen, kanskje dyrere notater trenger mer midler. Beløpet vil variere for hver bil notat, men typiske områder er lik kostnaden for en brukt bil. Prøv å få mellom $ 5000 til $ 10.000 per bil, slik at nok penger er tilgjengelig for dyre bil notater.
3

Gå til en brukt-bilforretning. Forhandlere som har en buy-her, betal-her politikken er vanligvis forhandlere som skaper bil notater. Dette er den ideelle forhandlere.
4

Snakk med forhandleren om kjøp av bil notater. Hvis forhandleren skaper bil notater for kundene, de er noen ganger villig til å selge til en rabatt, spesielt når de trenger penger for å øke beholdningen. Påpeke at de vil få en lump sum av penger til kjøp av nye biler.
5

Få papirene ferdig med forhandleren. Giveren trekker opp søknadsskjemaer og en kontrakt er utarbeidet. Dette er bilen noten. Se over kreditt historie av den enkelte som har kjøpt bilen og sørge for at de har en akseptabel kreditt historie og jevn sysselsetting. Godkjenne den enkelte om de er akseptable.
6

Betal dealership det enighet om pris og deretter begynne å motta månedlige innbetalinger for bilen, inkludert renter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89771.html

Previous:
Next:

lease Buyout