Norge bil >> Biler >> kjøpe bil >> lease Buyout >> Content

Hvordan leie biler i Amerika

Bilutleie er et viktig element i planleggingen av turen. Med mindre du har tenkt å stole utelukkende på offentlig transport eller har en bil å låne på din destinasjon, vil du trenger å leie en bil for å komme seg rundt. Bilutleie er også nyttig hvis bilen din er å få reparert eller hvis du kjører ut av byen og ikke ønsker å bruke egen bil. Leie en bil i USA er ment å være så enkel som mulig og kan gjøres av nesten alle over 18 år med et kredittkort. Du trenger
Kredittkort
Førerkort
Vis flere instruksjoner
en

Besøk en bil utleiefirma. Du kan alltid finne flere bilutleieselskaper alternativer på eller nær flyplasser og hoteller. Telefonboken din vil også ha en liste over lokale bilutleiefirmaer, eller du kan se på nettet.
2

Velg den type bil du ønsker fra selskapet inventar. Du bør være i stand til å velge hvilken størrelse bilen du trenger. Du kan sjekke for å se om hvilke funksjoner som er tilgjengelig, og deretter be dem om.
3

Bestem deg for hva forsikringen du trenger. Du kan få full dekning på leiebil, men det er dyrt. Men hvis du ikke får noen forsikring, er du ansvarlig for eventuelle skader på bilen og noen eiendom som bilen kolliderer med. Hvis du allerede har din egen bil forsikring, kan du ikke trenger en supplerende politikk for utleie.
4

Gi et kredittkort og førerkort. Et kredittkort er nødvendig slik at utleiefirma kan belaste kostnadene for utleie og har også en måte å gjenvinne sine tap i tilfelle bilen ikke returneres eller er sterkt skadet. Du kan heller ikke leie en bil uten gyldig førerkort.
5

Les og undertegne leieavtalen. Sørg for at du vet når bilen må returneres å sikre at du ikke får ekstra kostnader, og med mindre du har gjort andre ordninger, må du fylle bensintanken slik at beløpet er lik når du plukket den opp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/buying-car/lease-buyout/89767.html

Previous:
Next:

lease Buyout