Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Slik fjerner Scrap Biler

Scrap biler kan ha en rekke nyttige deler selv etter de store deler - motor, bremser, dekk - slutte å jobbe . Det finnes en rekke alternativer du kan vurdere å kvitte seg med en skrap bil fylle opp din eiendom . Du kan selv være i stand til å selge det som en " deler bil" og gjøre et par dollar fra det stedet for å ta det til dump . Instruksjoner
en

donere bilen til en non profit gruppe . Du kan finne annonser for ideelle organisasjoner som samler skrap og gamle biler i lokalavisen , på billboard annonser og til og med i reklamefilmer . Disse gruppene har som regel noen som donerer tid og arbeid å samle disse kjøretøyene og hale dem ut for salg til en bilopphugging . Hvis du ønsker å hjelpe en god sak mens ikke arbeider med skrap bilen selv , er dette det beste alternativet. Noen organisasjoner du kan donere bilen til å inkludere Nyre Trust, Gallo Center for the Arts og National Greyhound Foundation. Du kan finne en liste over organisasjoner som godtar skrap biler ved donasjon er enkelt .
2

bruke nettsteder som The Clunker Junker , JunkCarRemoval og Junk -Yard for å finne en useriøs bil fjerning tjenesten i ditt område . Disse tjenestene søk etter junk bil haling selskaper i ditt område koden , vil noen av som du betaler for bilen. Men ikke alle av dem vil , spesielt hvis skrap bilen har noen brukbare deler eller er laget av mindreverdige metaller.
3

Haul skrap bilen til skrap verftet av ditt valg. Ved å gjøre dette kan du være i stand til å selge den for litt mer enn å ha noen andre hale det .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150794.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself