Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan å donere en Travel Trailer

Bli kvitt en brukt reise trailer vanligvis koster en avgift, særlig hvis det ikke går. Donere reise trailer i stedet kan du spare penger, og du vet det er å hjelpe noen. Velg en veldedig organisasjon som du ønsker å støtte. Mange hjelpeorganisasjoner vil ta reisetips tilhengere selv om de ikke fungerer, og det vil bli plukket opp fra hjemmet ditt på et passende tidspunkt. Du vil motta en kvittering for skattekort formål, og i noen tilfeller en kontant stipend, avhengig av kvaliteten på bilen. Du trenger
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Call Handling Donasjon Services på 866-244-8464 å donere din reise trailer. De donere til mange forskjellige veldedige organisasjoner, og de vil be deg om å velge en veldedig organisasjon. Svar på noen få spørsmål om alder og tilstand på reise trailer, og ADS vil gi deg et anslag av verdt og sette opp en tid for en representant for å plukke den opp fra hjemmet ditt. Du kan også fylle ut et elektronisk skjema (se Ressurser).
2

donere din reise trailer til Car Angel ved å ringe 800-227-2643. De vil spørre om merke, modell, år og drivstofftype av din reise trailer, og deretter sette opp en tid for å plukke den opp fra huset ditt. Du kan også fylle ut et skjema på nettet (se Ressurser).
3

Ring 800-515-6789 å donere enda en useriøs reise trailer til Outreach Center. De donere til utdanning og vil plukke opp bilen fra huset ditt og slippe av alle skjemaer som kreves for å hjelpe deg å få full skatterefusjon. Du kan også sende inn informasjon om din reise trailer online (se Ressurser).
4

Be om skattekort kvittering når noen plukker opp reise trailer fra hjemmet ditt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150795.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself