Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hva skjer hvis en bil med en Sirius abonnement Gets Solgt?

Sirius XM satellite radio tilbyr mer enn 150 kanaler med musikk, talk, sport og underholdning. Mange merker av biler er også utstyrt med en Sirius-aktivert radio, og det er vanlig å få noen måneder med gratis innledende tjenesten når du først kjøpe en bil. Sirius forhåndsvisning kan rulles inn i en faktisk abonnement hos tjenesteleverandøren og deretter overført til en ny radio eller kjøretøy eller helt avbrutt når du selger bilen. Automotive Tilgang

Sirius ble tilbudt både som forhandler og fabrikk-installert funksjon i biler kort tid etter introduksjonen i begynnelsen av 2000-tallet. Når du kjøper en bil med Sirius-systemet, er en gratis forhåndsvisning abonnement tilbys alt fra tre måneder til ett år etter kjøpet, avhengig av merke på bilen. I tillegg til den installerte kjøretøyet lydsystem enhet, kan SiriusXM også bli plukket opp med Dock & Play radioer som kan flyttes fra bil til hjemmet og havna som gjør smarttelefonen en satellitt-radio.
Abonnement Typer

Når gratis forhåndsvisning er avsluttet, vil du bli tilbudt videreføring planer som fanger opp akkurat der den frie innføring slapp. Abonnement kan skreddersys til din lyttepreferanser slik at du kan kjøpe Sirius plan som passer best med dine behov. To planer tilbys som kringkaste en rekke Sirius kanaler: "Select" plan med over 140 kanaler eller "Premier" plan med over 150. Alternativt kan du kjøpe spesielle pakker, som "Family Friendly" eller "Sport og Entertainment" kanaler, av seg selv.
Overføre abonnement
< p> Ubrukt et betalt abonnement som fortsatt er på et kjøretøy du selge eller bytte kan overføres til en ny bil i form av en kreditt på Sirius konto. Du kan bruke denne kreditten til å fortsette abonnementet i den nye bilen. Vær oppmerksom på at overføringer ikke kan behandles på nettet og må gjøres gjennom en Sirius kundesenteret representant ved hjelp av selskapets gratis nummer.
Kansellering av abonnement
p Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil som ikke er utstyrt med en Sirius stereoanlegg og du ikke ønsker å installere en ettermarkedet enhet, kan du også avbryte tjenesten. Kansellering, som overføring, må også gjøres med en kundebehandler over telefonen, og kan ikke behandles med en online forespørsel. Hvis du ikke ringer og avbryter tjenesten, vil abonnementet fortsette å spille for bilens nye eier til den renner ut, og signalet blir stoppet av SiriusXM.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150805.html

Previous:
Next: No

Selge en bil Yourself