Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan registrere en Salvage Title i New Mexico

Når kjøretøyet er summert i en krasj eller naturkatastrofen i New Mexico, ikke statlig lovgivning ikke tillater deg å gjenoppbygge den. Du forsikringsselskapet vil avskrive bilen som unrepairable. Du gir tittelen og den havarerte bilen til forsikringsselskapet og du vil bli kompensert for sin markedsverdi. Omvendt kan du informere Motor Vehicle Division (MVD) selv og registrere bilen som en restverdi kjøretøy. Du kan deretter selge den til en auto wrecker, gjenvinne eller fragmenteringen, der det må være strippet for deler, knust eller skrotet. Du trenger
kjøretøy lisens plate nummer
Vehicle Identification Number (VIN)
Vehicle tittelen, Bilde ID
Cash eller sjekk for avgift
Vis flere instruksjoner

en

Gå til det lokale kontoret til New Mexico Motor Vehicle Division og be om "Skadet bil eller Vessel Notification Form". Du kan også gå til MVD New Mexico Motor Vehicle Forms hjemmeside (se Resources) og laste ned skjema for å skrive ut selv.
2

Skriv ditt navn og kontaktinformasjon på skjemaet. Skriv i året, merke, modell og kropp type utgjorde kjøretøyet. Skriv lisensen plate nummer og Vehicle Identification Number, et unikt nummer tildelt hvert kjøretøy. Du kan som regel finne VIN på førersiden av dashbordet i nærheten av vinduet eller på førersiden dørkarmen.
3

Sjekk den aktuelle boksen hvis du er selvassurandør eller angi navn og kontaktinformasjon for forsikringsselskapet og forsikringskrav nummer. Sjekk boksen som erklærer bilen ble ødelagt eller skadet, og er herved erklært totaltap. Fylle ut dato når dette skjedde.
4

Skriv telefonnummeret ditt i feltet. Deretter signere og datere skjemaet som kvittering for at du ber om MVD flagg registrering og tittel for bilen som en restverdi.
5

Gi det utfylte skjemaet til en arbeidstaker i MVD sammen med ditt eget bilde ID og bilens tittelen. Du må betale en avgift på $ 5,00 for å registrere restverdi tittel, som i desember 2010. Hvis du ikke har bilens tittel, vil du bli belastet med et gebyr på $ 16,50.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150787.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself