Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan bli kvitt en bil uten tittel

Bli kvitt en bil uten en tittel kan være vanskelig fordi mange bedrifter er tvunget til å lovlig anta at et kjøretøy med ingen tittel er en stjålet bil. I virkeligheten er biler noen ganger stående uten titler fordi tittelen har gått tapt, ble bilen forlatt eller var det et problem med en lien på tittelen som aldri ble skikkelig løst. Avhending av et kjøretøy som ikke har en tittel kan være utfordrende, men det kan sikkert gjøres med litt tålmodighet og tid. Instruksjoner
en

Finn Vehicle Identification Number. Det bør være synlig på et klistremerke på førersiden dørstolpen så vel som på en plate festet til bilens instrumentpanel. Du trenger VIN for å riktig identifisere kjøretøyet.
2

Besøk en lokal filial av det offentlige organet som håndterer kjøretøyet titulere og registrering i ditt område. Hvis du er den juridiske eieren av bilen, bør du søke om et duplikat tittel for bilen. Dette er vanligvis bare et spørsmål om å fylle ut et skjema og oppgi bevis på din identitet. Hvis du ikke er den juridiske eier, bør du spørre tittelen kontorist hva den beste metoden er for å få en tittel til bilen. I noen stater, hvis bilen er over en viss alder og har ikke blitt registrert nylig, kan du få en tittel ved å fylle ut noen papirer. I de fleste stater, må du sende inn en søknad for å få rett til å disponere en bil forlatt på din eiendom.
3

Vent den nødvendige tid for tittelen din forespørsel om å kjøre sin gang. I tilfelle av forlatte biler, er den juridiske eieren gitt en relativt kort tidsperiode for å komme gjenvinne at bilen din eiendom. Hvis han dukker opp, vil han bli pålagt å ta bilen hans, og du vil lykkes i å bli kvitt den. Hvis han ikke dukker opp, vil du få utstedt en tittel til bilen av staten.
4

Sett bilen opp for salg eller ring en stumpgårdsplass eller veldedighet å komme og hente det. Når du har den tittelen, kan du kvitte deg med bilen slik du vil uten frykt for rettslige konsekvenser. De fleste Skraphandlere vil komme plukke opp skrap biler og betale en liten avgift for bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150788.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself