Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan Trygg Auksjon Salvage Biler

auksjonering biler er en morsom og interessant måte å tjene penger. Men det kan bli litt vanskelig når du prøver å selge en restverdi bil. Bilen vil komme med en betydelig rabatt fordi det vil trenge betydelige reparasjoner for å gjøre kjørbar, men hvis reparert på riktig måte, kan det også gjøre deg betydelig fortjeneste. Du trenger å leie en ASE-sertifisert mekaniker for riktige reparasjoner - eller flere mekanikere hvis du ønsker å fremskynde prosessen. Du trenger
ASE-sertifisert mekaniker
Vehicle dumperen eller 18-hjuling
eBay Motors konto
PayPal-konto
Vis flere instruksjoner
1

Ansette en ASE-sertifisert mekaniker. ASE sertifisering kommer fra Statens institutt for Automotive Service Excellence, og det er den aksepterte autoritet på mekaniker reparasjon trening. ASE-sertifiserte mekanikere kan kreve en premie over ikke-sertifiserte mekanikere, men kjøperne av berging biler vil ønske den ekstra tryggheten som en sertifisert mekaniker bringer.
2

Transporter berget bil fra der du kjøpte den til butikken din på et kjøretøy dumperen. Dette kan være en flatbed for enkelt kjøretøy eller en 18-hjuling traktor enhet som kan transportere flere biler om gangen. Ikke kjør berges biler på offentlige gater, som du ville utsette deg selv og andre sjåfører.
3

Repair bilen for å møte alle føderale sikkerhet og utslipp. Hvis en bil del er skadet, så bytt den. Du kan fortsatt selge den individuelle delen, men bilkjøpere ønsker å vite at du har utført en fullstendig reparasjon.
4

File eierskapet papirer av din berget bilen med ditt forsikringsselskap. Hvis du opererer en bil-selger virksomheten, men da bedriften forsikring - ikke bilen din forsikring - vil håndtere skjemaene. Du kan også må registrere deg med din statens Department of Motor Vehicles, avhengig av berging lover i din jurisdiksjon.
5

Liste din bil på eBay Motors som en restverdi tittel, og en liste over alle reparasjoner utført på det. Gi en Carfax rapport etter anmodning fra potensielle kjøpere. Ikke pynte oppføringen, være ærlig om alt. Bruk en PayPal-konto ta imot eventuelle utbetalinger, som PayPal kan behandle kredittkortbetalinger for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150789.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself