Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan overføre en tittel i California DMV

Hvis du selger bilen i California må du varsle Department of Motor Vehicles at du overfører eiendomsretten til en annen eier. For å sikre forsvarlig utveksling av kjøretøyet, må du behandle overføring med DMV når du har gjort en avtale med den nye kjøperen. Selv om ingen avgift er nødvendig for å overføre tittelen, må du fylle ut et skjema og sende dem til DMV før tittelen overføringen er fullført. Du trenger
License plate nummer
VIN nummer
Navn og adresse på ny eier
Vis flere instruksjoner
en

Last ned og skriv ut et varsel om overføre og slipp av ansvar skjema fra California DMV nettsiden. Du kan også fylle ut skjemaet på nettet på DMV nettsiden.
2

Fyll ut skjemaet. Skriv inn det nye eierens navn og adresse, sammen med ditt navn og adresse. Skriv i kilometerstand og prisen du solgte bilen for. Fyll ut nummerskilt, merke og år av bilen og Vehicle Identification Number (VIN).
3

Fyll ut samme informasjon på bunnen av formen og løsne, noe som sparer det som referanse.
4

Mail det utfylte skjemaet til Department of Motor Vehicles, melding om overdragelsen og frigjøring av ansvar til PO Box 942859, Sacramento, 94259-0001 CA, hvis du gjør en hard kopi av skjemaet, for å fullføre overføringen av eiendomsretten til den nye eieren. Du er pålagt å betale porto hvis mailing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150799.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself