Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan overføre bilhold med en ren tittel

Hvis du er selger eller kjøper en bil privat, vil du bli pålagt å overføre tittelen eierskap på kjøretøyet. Hvis tittelen er klar - som betyr at det ikke er gjeld på bilen - deretter overføre sertifikat av tittelen kan gjøres enkelt. Kravene varierer fra en tilstand til en annen. For nærmere detaljer vedrørende kjøretøy tittelen overføring i staten, inkludert de nødvendige skjemaer og tidsplaner, ta kontakt med avdelingen av motorvogner. Instruksjoner
Selger
en

Kontakt avdelingen av motorkjøretøy for å fastslå den nøyaktige fremgangsmåten og skjemaer som kreves for en tittel overføring. I tillegg til sertifikat av tittelen, kan enkelte stater krever regningen for salg, et utslipp test, eller et kjøretøy identifikasjonsnummer for å fullføre overføringen. Noen former er kanskje ikke på nettet, så du vil trenge for å plukke dem opp eller be om at de blir sendt til deg.
2

Finn ditt sertifikat av tittelen for bilen. Hvis du har mistet den opprinnelige tittelen, kan du søke om erstatning sertifikat ved hjelp av skjemaet og trinnene spesifisert av staten. Å overføre eierskap, må du ha sertifikat av tittelen for å bevise at du er den juridiske eier av kjøretøyet.
3

Åpenbart skrive ut på overføring delen av sertifikat av tittelen overdragelsestidspunktet og ditt fulle navn og adresse. Alle er oppført på den opprinnelige sertifikat av tittelen må signere overføringen. Noen stater krever at kjøperen også registrere overføring og at tittelen overføringen være sertifisert.
4

Record bilens nøyaktige kjørelengde på kilometertelleren avsløring skjemaet som kreves av staten. I noen stater, er kilometerteller målinger registrert direkte på sertifikat av tittelen. Føderal lov krever at kilometerteller opplesninger tas opp på biler under 10 år på tidspunktet for salg.
Kjøper
5

Ta signert sertifikat av tittelen med utfylt overføre informasjon til avdelingen av motorvogner. Du kan også ta førerkort og bevis på forsikring.
6

Fyll ut en søknad om et nytt sertifikat av tittelen med tittelen din informasjon. Noen stater krever at selgeren også registrere det nye programmet
7

Send inn søknad om et nytt sertifikat av tittelen. Også sende inn den gamle sertifikat av tittelen, kilometertelleren avsløring form, betaling for tittelen overføringen, og eventuelle andre nødvendige skjemaer, for eksempel en regning for salg. Den nye sertifikat av tittelen i ditt navn vil bli sendt til deg.
8

Trygg arkivere sertifikat av tittelen en gang fikk. Hvis du selger bilen senere, må du gi sertifikat av tittelen til den nye kjøperen å overføre eierskap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150786.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself