Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan skrive en bil salg kontrakt

En bil salg kontrakt passerer eier av bilen fra selger til kjøper. Kontrakten kan være utarbeidet og underskrevet av kjøper og selger uten advokat eller notar stede. Men kanskje vitner til kontraktens signering gjøre kontraktens gyldighet lettere å bevise, i tilfelle at noen av partene bestemmer seg for å ta den andre til retten over salg bil. I det øyeblikket bilen er levert til kjøperen er det øyeblikket kontrakten blir juridisk bindende - når bilen er levert, kan ingen av partene gå ut av kontrakten uten trusselen om rettslige konsekvenser, som for eksempel en rettssak. Du trenger
Penn og papir, eller datamaskin og skriver
Kjøretøy registrering
Vis flere instruksjoner
en

Etikett kontrakten "Bill of Sale for Automobile. "
2

Etikett en del" partene til Denne salg avtalen. "Opprett et ledd heter" Selger ". Gi et område under dette avsnittet for selgeren å skrive sitt juridiske navn, hans Social Security eller førerens lisensnummer, og adressen hans. Lag en annen ledd heter "Kjøper" og gir et område for kjøperen å skrive den samme informasjonen.
3

Merk et avsnitt "Object of Sale." Skriv modell, merke, modell, år og farge av kjøretøyet. Liste bilens registreringsnummer (finnes på bilens registreringsnummer, utstedt av DMV), motoren nummer (finnes på motoren), kjøretøyets identifikasjonsnummer (funnet på kroppen av bilen) og kjørelengde på kilometertelleren.

4

Skriv en rekke punkter, og erklærte at selgeren er bilens rettmessige eier, bilen og dens registrering er ikke underlagt bøter eller avgifter, bilen har ingen garanti og det blir solgt som er.
5

Skriv en rekke punkter som erklærer at kjøperen garanterer at han er kompetent til å inngå en juridisk bindende avtale, at bilen og dens tilstand er til hans tilfredshet, og at han er ansvarlig for alle registrerings-og vedlikeholdskostnader av kjøretøyet når regningen for salg er undertegnet og eierskap er overført.
6

Merk et avsnitt "Innkjøpspris." List den totale kjøpesummen og avtalt måte og tidsrom der prisen på bilen vil bli betalt. Spesifiser at eierskapet av kjøretøyet vil overføre når banken ærer form for betaling, dersom kjøperen betaler med sjekk i stedet for kontanter, kasserers sjekk eller postanvisning.
7

Gi et område for selgeren , hans to vitner vil kjøper og hans to vitner til å signere og datere kontrakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150804.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself