Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan selge en useriøs bil i Milwaukee

For å selge en useriøs bil i Milwaukee, må du finne kontakter for salg, og ulike steder vil ha ulike krav. Noen vil ta bilen hele, og noen vil kreve at bilen bli fratatt enkelte deler. Skrap og berging meter operere annerledes når du kjøper useriøs biler, og mange garasjer og private parter vil kjøpe junk biler også. Instruksjoner
en

Ring Roz Auto Salvage hvis du har en useriøs bil for salg. De tar hele og en del biler, og har en pick up service er tilgjengelig. De vanligvis betaler bare for biler som er komplett, så biler som mangler deler kan ikke være betalt for (se Resources nedenfor).
2

Selg bilen i "Milwaukee Journal" under "Junk biler for salg. " Dette er en rask måte å selge en useriøs bil. Annonsene kan kjøre hver ukedag eller bare i helgene. Flere salg kommer fra helgen reklame. Ikke liste prisen med mindre det er satt i stein uten rom for forhandlinger (se Resources nedenfor).
3

Kontakt Alright Auto Junk Yard å selge useriøs bil. De har pick up service og vil betale noen penger for junks biler. Kravene til å bli betalt bestemmes av året og gjøre av bilen. De vil også ta biler som har blitt demontert for deler (se Resources nedenfor).
4

Diskuter skrapmetall prisene med United Milwaukee Scrap Metal. De kjøper useriøs biler for skrapmetall priser. Dette selskapet krever alle deler tas ut av bilen, samt dekkene. De vil ta dekkene og belaste deg et gebyr for å bli kvitt dem (se Resources nedenfor).
5

Selg bilen til Milwaukee skolesystemet. De kan ikke betale mye eller noe i det hele tatt, men det vil være et skattefradrag for deg. Skolen systemet bruker disse bilene å lære barna hvordan de skal løse dem, og de selger dem til å kjøpe flere workshop verktøy (se Resources nedenfor).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150803.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself