Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Selge en bil Yourself >> Content

Hvordan å gjøre det fekting for en bil Lot

Sikkerhet for bilen mange er avgjørende i enkelte områder, og bygge din egen kjede kobling sikkerhetsgjerde kan være en måte å bidra til å sikre inventar fortsatt godt beskyttet etter timer. Typer av sikkerhet gjerder varierer, og det kan være gjerder koder i visse områder som forbyr bruk av piggtråd eller razor wire på toppen av kjeden link gjerder, så sjekk med din lokale myndigheter før du begynner dette prosjektet. Du trenger
Målebånd
Stakes
String
Chain link fekting ruller
Terminal innlegg
Linje innlegg
Betong blanding
Shovel
Levels
Fence hardware
Top rail innlegg
Metal armene
Piggtråd
Fence båre
Tenger
Wire cutters
to Gates
Sikkerhetsutstyr
Show Flere Instruksjoner
en

Mål omkretsen av bilen mye. Sett innsatsen i bakken for å markere plasseringen for gjerdet. Strekk en snor mellom innsatsen.
2

Grav et hull med spaden i hvert innlegg beliggenhet langs tråden. Batteripolene er plassert i hjørnene, og linje innlegg er jevnt fordelt hver 10 meter mellom terminalen innlegg. Terminal stolpehull bør graves rett ved siden av bålet markør, og linje stolpehull vil være innfelt fra markør ca 1/4 av en tomme fordi gjerdet vil legge til midten av terminalen innlegg og forsiden av linjen innlegg.
3

Bland opp en liten gruppe med betong og hell litt inn i den første terminalen hullet. Sink den første terminalen stolpen i hullet slik at toppen av innlegget er en fot høyere enn høyden av kjedeleddet gjerder for å gi et forankringspunkt ved piggtråden metall armer. Bruk to nivåer for å sørge for at innlegget er lodd og rett. Hold ett nivå på den siden av innlegget og en på forsiden av innlegget. Hold stillingen i posisjon til konkrete settene.
4

Gjenta etter installasjon prosessen til alle innleggene har vært forankret til bakken. Fyll ut rundt betong med skitt, om nødvendig.
5

Fest kjeden link fekting til den første terminalen innlegget ved hjelp av gjerder maskinvare. Rull ut fekting som du jobber deg vei til neste post. Trekk fekting så tett som mulig. Fest jernbane stolpene opp til toppen av gjerdet mens du arbeider ned gjerdet. Fest gjerder til alle innleggene på denne måten.
6

Fest metall armene (ved hjelp av gjerder hardware) på toppen av hver av innleggene. Metal armene skal vinkle utover for å hindre folk fra å klatre over. Bruk gjerdet båren å trekke piggtråd tett mellom armene, og fest tre strenger av piggtråd til metall armene. Noen av armene vil ha hull som ledningen kan tråden gjennom, mens andre krever maskinvare for å feste ledningen til armene. Skjær enden av ledningen etter at den er strukket stramt og festet til den siste armen ved hjelp av wire cutters.
7

Installer prefabrikkerte portene ved inngangen til bilen mye ved å følge installeringsinstruksjonene. Noen porter kan kreve et hull i asfalt eller betong for å synke en låsing innlegg inn i midten av portene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/selling-car-yourself/150793.html

Previous:
Next:

Selge en bil Yourself