Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Slik bruker du en Vippe Trailer

Komme ditt leketøy til stier eller klassisk bil til showet kan være utfordrende uten riktig utstyr. En vippe trailer er bare verktøy for denne jobben. Ved å vippe sin seng slik at den bakre berører bakken, det gjør lasting og lossing av utstyr til en lek. Sikring av bilen til sengen sikrer riktig det ikke blir et prosjektil på veien. Fungerer en vippe trailer er en enkel prosess når du forstår hvordan det fungerer. Instruksjoner
en

Senk vippe tilhengerens kopling på slep bilens hengerfeste og lås på plass ved å senke låsen. Lås det på plass med en stikk-pin gjennom håndtaket. En titulere trailer trenger å være koblet til trekkvognvekt å laste utstyr på sengen sin.
2

Sikre tilhengerens kjeder til slepet bilens stikk ved å krysse dem under tilhengerens tungen. Skyv trailer elektriske støpselet i stry bilens mottaker.
3

Finn låsepinnen som fester vippe mekanisme. Dette er typisk hvor tilhengerens tungen oppfyller sengen av tilhengeren. Fjern splinten sikre låsetappen og trekke ut låsepinnen med hånden.
4

Trykk ned med hendene på baksiden av flat seng å vippe den mot bakken. Hvis flat seng ikke er vektet for å bo i nedadgående posisjon, må du kanskje holde den mens du kjører utstyret ditt på sengen.
5

Drive utstyret på flat seng og stopp rett før fronten av tilhengeren. Sett på parkeringsbremsen på bilen som blir slept.
6

Trykk ned på forsiden av tilhengeren og installere låsebolt og låsesplint for å feste tilhengeren i kjørestilling.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149528.html

Previous:
Next:

driving tips