Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan sjekke Quebec License Plate Numbers

Quebec har strengere regler som regulerer leting lisens plate tall enn andre kanadiske provinser. Société de l'Assurance Automobile du Québec eller SAAQ er det offentlige organet som har ansvaret for lisensiering kjøretøy og gi offentlig bilforsikring. For å sjekke Quebec lisens plate tall lovlig må du gi en god grunn eller har tillatelse fra eieren til å gjøre det. Instruksjoner
en

Request informasjonen fra bilens eier. For eksempel, hvis du kjøper en bil fra en fremmed, den enkleste måten å bekrefte identiteten til selgeren er å be om offisielle dokumenter som knytter ham til bilens nummerskilt.
2

Kontakt Société de l'Assurance Automobile du Québec. Be den informasjonen du trenger på et nummerskilt. For eksempel kan det se et redskap for eventuelle ventende heftelser og trafikkbøter før du kjøper den. Du kan kontakte SAAC via telefon, e-post eller post. Up-to-date kontaktinformasjon er tilgjengelig på sin hjemmeside (se referanser).
3

Ring SURETE du Québec, politiet i den kanadiske provinsen, og be om den informasjonen du trenger. Igjen, må du kanskje gi mer dokumentasjon og en begrunnelse for ønsket om informasjon. Den SURETE du Québec inneholder en liste over politistasjoner og kontaktinformasjon på sin hjemmeside (se referanser).
4

Snakk med en privat etterforsker. Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å gjøre det selv, kan du leie en privat etterforsker for å sjekke Quebec lisens plate tall. Men ifølge online privat etterforskning selskapet Best People Search, hvis du søker etter bilskilt i Quebec, må du oppgi bilens identifikasjonsnummer, eller VIN.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148833.html

Previous:
Next:

driving tips