Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow med en kjede

De fleste biler vil bryte ned på ett eller annet tidspunkt, og vil kreve bistand fra noen form for tauing, som kan inkludere en bergingsbil, kjetting, reim og et slep bar. De fleste biler er utstyrt med en trekkrok på eller under kjøretøyet, for eksempel en krok, hull eller en brakett. Når du bruker en kjede å taue en bil, vil du vanligvis koble kjeden inn i et hull bygge inn rammeskinnene. Du vil også trenge en hjelper. Du trenger
10-fots kjeden
Vis flere instruksjoner
en

Tilbake baksiden av trekkvognvekt mot fronten av funksjonshemmede kjøretøyet. Stopp slepefarkost ca 6 meter unna forsiden av den deaktiverte kjøretøyet. Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen.
2

Slide under fronten av funksjonshemmede kjøretøyet og inspisere foran begge ramme skinner for alle typer hull at kjeden vil passe gjennom. Hvis det ikke er hull, inspisere toppen av rammen jernbane for å sikre at kjeden vil passe rundt en av rammeskinnene.
3

Skyv enden av kjeden gjennom hullet i fronten av rammen skinne eller rundt toppen av rammen skinnen. Fest krok på enden av kjeden til et av kjedeleddene for å feste kjettingen til rammen skinnen. Trekk slakken ut av kjeden før du fester kroken slik at kjedet vil være stramt rundt rammen rail.
4

Slide under baksiden av trekkvognvekt og finne et hull på baksiden av frame rail. Hvis det ikke er noen hull, kontrollere for å se om kjettingen vil passe rundt toppen av rammen skinnen. Knyt kjedet rundt baksiden av rammen jernbane og fest knappen til en av de kjettingløkkene. Pass på at kjettingen er stram.
5

Crank slepet bilen opp og spør en hjelper til å se kjeden som du trekker lastebilen opp langt nok til å fjerne all slakk i kjeden. Inspiser kjedet på begge kjøretøyene å sikre at det fortsatt er hekta. Ha hjelperen komme inn funksjonshemmede bilen og vrir om tenningsnøkkelen på og sette girspaken i nøytral stilling.
6

Be hjelperen til svakt hold bremsepedalen nede mens du kjører nedover veien for å holde kjeden stram og hindre funksjonshemmede kjøretøyet fra å kjøre inn på baksiden av slepet kjøretøyet.
7

Sett slep kjøretøy i stasjonen og begynne å trekke funksjonshemmede kjøretøy ved lav hastighet. Ikke overstig 25-35 miles per time når tauing med en kjetting. Når slepet kjøretøyet kommer til en stopp, beveger hånden ut av vinduet for hjelperen å begynne å bruke bremsepedalen samtidig som bremsepedalen inne på slepet kjøretøyet blir brukt. Fortsett denne prosessen til funksjonshemmede kjøretøyet har nådd sin destinasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149343.html

Previous:
Next:

driving tips