Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Spesifikasjoner på 12HD Steel Screed

Allen Engineering produserer fire modeller av takstolene påstøp under merkevaren "Allen Razorback Truss avrettingsmasse." Den ene modellen er den 12HD Steel avrettingsmasse. Disse er laget med dual-air stempel vibrasjon og manuelle vinsjer. Ifølge University of Washington, har et fagverk avretter en aluminium-eller stål blad festet til en takstol ramme. Lufttrykk eller en bensinmotor gjør at påstøpen å vibrere. Bygningsarbeidere bruker truss påstøp til nivå våte asfalten. Makt

Allen Engineering 12HD stål underlaget ikke har en roterende motorakselen vibrasjon system som de andre tre Razorback modeller. Dette stålet avrettingsmasse er drevet av en dual-air stempel vibrasjon system. Disse vibrasjon påstøp har sjømilitære bronse stempel vibratorer. Fordelen med disse stempler er at de er motstandsdyktig rust, fri-start-og ikke-klebrig. Motoralternativene range 5,5 til 11 hestekrefter, en lav profil motoren er valgfritt på denne modellen
Egenskaper

12HD Steel Screed har en rask koble system samt. smørbare og utskiftbare lagrene. Bindingsverk avrettingsmasse har en trekantet ramme med "vibrasjon bevis sveiser." Bladene er boltet på og utskiftbart. En manuell vinsj er standard, men du har også muligheten av et hydraulisk drevet vinsj.
Dimensjoner

Allen Engineering 12HD Steel Screed kommer i forskjellige seksjoner. Seksjonene varierer i lengde og vekt. Den 12HD avretter har fem deler: 2, 2,5, 5, 7,5 og 10 fot. Disse seksjoner veie 37, 47, 93, 138 og 186 kg, henholdsvis. Den maksimale bredden på 12HD er 65 fot.
Andre spesifikasjoner

The vibrasjon system for denne type stål Avretteren dual air. De andre Allen Engineering modeller har eksentrisk aksling vibrasjon systemer. Den 12HD avretter har 10-måle galvanisert stål blader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149252.html

Previous:
Next:

driving tips