Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan få en parkering Pass

Parkering passerer kan være nyttig og, avhengig av omstendighetene, selv nødvendig. For eksempel kan du være funksjonshemmet, en student som trenger en on-campus parkeringsplass pass eller kanskje på jakt etter en sesongmessige pass for en campingplass eller villmark park. For å få en parkeringsplass pass må du først oppfylle bestemte krav. Når du har bekreftet at du er kvalifisert, kan du søke eller få parkering pass og begynne å utnytte den ellers stengt parkeringsplasser. Instruksjoner
en

Finn ut om du oppfyller kravene som er nødvendig for å skaffe parkeringsplassen passerer du ønsker. Kontakte kontoret som utsteder parkering pass. For eksempel, hvis du leter etter en parkeringsplass i en bedrift parkering struktur, ta kontakt med ledelsen kontoret for at virksomheten. Hvis du er interessert i å få en parkeringsplass pass for en park, ta kontakt med parker og rekreasjon avdeling. Hvis du er funksjonshemmet og ønsker en funksjonshemming parkering pass kontakte din lokale Department of Motor Vehicles kontor eller foretaket som er ansvarlig for å utstede disse typer parkering passerer i staten.
2

Få alle skjemaer som kreves å erverve parkering pass du ønsker og fylle dem med nødvendig informasjon. Komme funksjonshemming parkering passerer vil kreve at du sender inn et skjema som gir personlige opplysninger og bevis på at du er deaktivert. Skole parkering passerer kan også kreve at du sender inn et skjema og noen utdanningsinstitusjoner du også kreve et gebyr.
3

Mail skjemaet til adressen du har blitt bedt om å sende den, eller ta det til tilsvarende kontor. Avhengig av hvilken type parkering pass du prøver å få, kan du få det i posten, eller du kan være i stand til å få det på kontoret der du søkt om parkering pass.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149414.html

Previous:
Next:

driving tips