Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hva gjør Styring og sporing Mean mens du kjører ?

Driving terminologi kan være forvirrende til tider . Noen ord har mer enn én betydning , og andre er unike for kjøreopplevelsen . Styring

Steering refererer til handling av pilotering bilen i retning føreren ønsker det å gå . Styring skjer ved å vri på rattet . Akselen på det hjul er festet til en fortannet stang som kalles en pinjong . Pinjongen sitter i en bar med matchende tenner kalles et rack . Når føreren snur rattet , fører til at pinion stativet å flytte, slå hjul .
Sporing

Tracking er bevegelse av bilen når rattet er på dødpunkt . Når hjulet er ved dødpunkt , bilen skal seg i en rett linje . Hvis bilen svinger ut til siden i stedet , er det sagt å være sporing til venstre eller høyre. Sporing kan være forårsaket av innretting problemer , ujevn dekkslitasje eller ulike dekktrykk .
Sporing Driver

Spore kan også bety å spore bilens plassering . Det finnes GPS-enheter som foreldre og bedrifter kan bruke til å spore sine drivere på et bestemt tidspunkt . Noen mobiltelefon selskaper tilbyr tjenester som kan spore en førerens plassering ved hjelp av sin mobiltelefon . Andre krever spesiell maskinvare som er installert i kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149276.html

Previous:
Next:

driving tips