Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kjøre en Honda Element

The Honda Element er en kompakt sport utility vehicle som ble innført i 2003. Til tross for sin størrelse, har Element 75 alen meter av lasteplass og unike funksjoner som uretan-belagt gulv og teater-stil baksete som kan ligge flatt, lagres vertikalt på innsiden av kjøretøyet, eller fjernes med letthet. Element er tilgjengelig i to eller firehjulstrekk i LX og EX trimme pakker, samt sportslig to-wheel drive SC trim pakken. Du trenger
Honda Element
Vis flere instruksjoner
en

Før du går inn, går rundt i Element for å kontrollere at dekkene har riktig og uhindret. Åpne førersiden dør og inn i kupeen. Hvis transport av passasjerer i baksetet, åpen bakdør. En gang i bilen, lukk bakdekselet før du lukker døra.
2

Ifølge en Edmunds vurdering, "Den store avstanden levert av de unike clamshell sidedørene er nyttig, men åpner bakdørene for passasjerer er ikke alltid så praktisk som man skulle tro - for å åpne dem, må fordørene åpnes først, noe som fører til en viss ergrelse for de fremre passasjerer som de må alltid åpne sine dører for å tillate folk inn eller ut If. du trenger ikke bære baksetepassasjerene ofte, har du sannsynligvis ikke vil merke. "
3

Buckle setebelter, og sett nøkkelen i tenningen og vri for å starte bilen. Juster bakre og side-view speil som er nødvendig og være klar over blindsoner på høyre bak og venstre bak på Element. Frontlys kontroller er plassert til venstre for rattet og vinduspusser kontrollene er til høyre for rattet. Emergency fare lys er plassert ved siden av dashbordet Shifter.
4

Løsne parkeringsbremsen og finn dashbordet shifter å sette Element i stasjonen eller første gear. På dette punktet, er du klar til å dra på tur og nyte Element glatte, bil-lignende tur.
5

Ifølge Edmunds, "... Honda Element tilbyr rimelig peppy rundt-town svar med nok glatthet til å gjøre hverdagen pendling en hyggelig nok erfaring. Fra bak rattet, føles Element like høy og boxy som det er, men styring gir positive tilbakemeldinger og bred sporvidde holder den stabil selv i aggressive /unnvikende manøvrer. "
6

Et lavt drivstoff lyset vil indikere når gassen er nødvendig. Gasstanken er tilgjengelig på førersiden av Element, som tar vanlig blyfri bensin. Når tanken er fylt, erstatte bensinlokket og skru klokken til du hører et klikk.
7

Når du kjører i snø eller isete værforhold, bruk kjettinger eller kabler på to-hjulstrekk Elements etter behov. Firehjulstrekk trimme pakker er sanne all-weather biler, men ifølge en gjennomgang av Element by Car and Driver, "... det er bedre egnet for sand og snø ... Element on-demand fire-hjuls- drivsystem og 6,9 inches bakkeklaring er ikke ment for seriøs off-road bruk. "

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149008.html

Previous:
Next:

driving tips