Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Tips om hvordan du installerer din egen Helårsdekk

Installere vinterdekk på bilen din øker veigrep og reduserer sjansene for å bli sittende fast eller å ha en ulykke i snøen. En studie av Samferdselsdepartementet i Quebec viste at bruk av vinterdekk, som de også kalles, under vintertemperaturer forbedrer unngå kollisjon med 38 prosent og reduserer bremselengden med 60 fot mens du reiser på 60 kilometer i timen. Effektiviteten av vinterdekk, men avhenger av hvordan du installerer og bruker dem. Vinterdekk kan redusere sikkerheten av bilen din i stedet for å forbedre den hvis de ikke er riktig installert. Installer Helårsdekk på alle hjul

Ikke bland vinterdekk med vanlige dekk. Selv om du installerer vinterdekk på bilens drivhjul - for eksempel, de bakre dekk hvis bilen er en bakhjulsdrevet - bilens samlede håndtering vil lide. Ved hjelp av dekk med forskjellige dekktyper, kunne elastisitet og størrelse true stabiliteten i bilen i stedet for å forbedre den. Produsenter anbefaler at du endrer alle fire dekkene, og i Quebec, er det et juridisk krav for å installere vinterdekk på alle hjul fra 15 desember til 15 mars. Vil
ikke forveksle dekk I Helårsdekk Med Helårsdekk

Ikke bruk all-terrain dekk hvis sjansene for snø og svært lavt temperaturen er høy. Noen dekk markedsføres som all-season eller gjørme og snø dekk, men dette betyr ikke at de utfører det samme som vinterdekk. Gjørme og snø dekk, for eksempel, basen deres navn på tomrommet-til-gummi forholdet deres mønsterdesign, som er lik som vinterdekk. Men vinterdekk utviklet og testet spesielt for sine prestasjoner under vintertemperaturer mens gjørme og snø dekk må akseptere kompromisser for å gi akseptable resultater gjennom hele året. All-terrain dekk er ikke like fleksibel i kulde, heller ikke de har den beste slitebanen for snødekte flater.
Bruk Separat felger for Helårsdekk
< p> Unngå å bruke samme felger til din vanlige og vinterdekk. Kjøp et ekstra sett med felger som skal brukes kun med vinterdekk. Dette vil gjøre endre vinterdekk lettere og vil også spare deg kostnadene med å balansere hjulene på begynnelsen og slutten av vinteren.
Større er ikke bedre

Sporty bred, lav-profil dekk kan være bra for tørr sommer veier, men de er fryktelig for våte og snødekte veier. Den smalere dekk bedre grep og lettere du kan reise gjennom snø. Velg snøen dekkdimensjon anbefalt av produksjon av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148926.html

Previous:
Next:

driving tips