Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan deaktivere bremselysene Hvis du sitter fast i bagasjerommet på en bil

Å vite hvordan man skal reagere er den beste forsikring i en bortføring. Escape er viktig. Følg testet råd fra politi og andre som har trent i kidnapping og gisselsituasjoner. Ett enkelt triks som har blitt benyttet er den deaktivering av bremselysene. De fleste biler i dag har lett tilgang til bremselys paneler som kan pried av, eller ledninger som kan rykkes løs fra innsiden av bagasjerommet. Instruksjoner
en

Søk rundt stammen for verktøy. Føler rundt i det indre av stammen for dekk strykejern, skrutrekkere eller andre verktøy som kan bli tvunget inn i bremselys kupé. Bruk tuppen av noen verktøy for å lirke løs bremselys gulvbelegg. Bruk verktøyet til å bryte ut brems lyspærer.
2

Trekk ledningene løs. Kjører hendene langs omkretsen av stammen interiør og føler for ledninger. Jerk og trekke løs noen ledninger som du kan få hendene på.
3

Lå på ryggen. Bruk hælen på skoen å sparke løs det indre bremselys dekselet. Ta tak i dekselet og rive den av for å få tilgang til brems lyspærer.
4

Reach inn bremsen lys kupé. Grab noen pærer eller ledninger inne i bremselys kupé og dra dem løs.
5

Bryt ut den røde baklys. Bruke verktøy, hælen på skoen eller hånden din til å bryte eller tvinge av rød plast utvendig baklys dekselet. Stikke hånden eller foten ut dekselet for å signalisere til andre biler for å få hjelp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148714.html

Previous:
Next:

driving tips