Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Førerprøven feil som vil svikte deg

Førerprøven er det siste trinnet i å få førerkort. Dette innebærer at du sitter bak rattet i et kjøretøy med en Department of Motor Vehicles representant og viser din forståelse av det grunnleggende av kjøring. Som du forberede din førerprøven, er det viktig å forstå de mest vanlige feil feilene folk gjør for å unngå dem selv. Lane Endringer

En feil kjørefelt endringen er en vanlig feil i førerprøven. Du bør sette på signalet, se til at ingen er i kjørefeltet og sjekke speilene før du faktisk flytter over. En unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i en automatisk svikt i førerprøven da dette er et sikkerhetstiltak.
Stopp Tegn og Ettergivende

ettergivende er det lov å komme til en stopp før du går på nytt for å sikre at du er ute av veien for møtende trafikk. En sak der du vil gi er i et kryss når du svinge til venstre. Før du slår, må du sørge for at du enten har en grønn pil, grønt lys eller er det ingen motgående trafikk som går rett. Dessuten er manglende evne til å stoppe ved et stoppskilt eller rødt lys en feil som resulterer i fiasko. Fullt stoppe på alle trafikklys og stoppskilt, pause i noen sekunder før du fortsetter. Du bør også se begge veier og sikre at det er ingen biler eller fotgjengere før du starter igjen.
Fartsovertredelse

En person vil vanligvis sørge for å bruke sin signaler og stoppe på riktig stopp skilt, men glemmer å gjøre oppmerksom på riktig hastighet for veien han er på. Fartsovertredelse kan ikke resultere i en automatisk fiasko, men det vil gå mot deg i din førerprøven. Sørg for at du forstår fartsgrensen for veien du kjører på og følge den.
Drift bilen

Betjening av bilen bør være det første du lærer før faktisk kjøre den. Dette er det første du vil bli testet på når du når førerprøven også. Oppgaver som å snu bilen på, forstå hvor de farlige lysene er, slår på blinklys, bruker vindusviskerne og justerer speilene til riktige behov er alle viktige for å passere førerprøven.

observere omgivelsene
p Som en driver, må du være oppmerksom på situasjoner på veien og rundt deg. Unnlatelse av å holde øynene på veien og observere for fotgjengere og hva andre sjåfører gjør kan resultere i en mislykket førerprøve. Sjekk de bakre, venstre og høyre speil jevne mens du kjører, og ikke tillate deg selv å bli distrahert av radio, andre biler eller mobiltelefoner mens testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147788.html

Previous:
Next:

kjøreskole