Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Stunt Driver Skoler

Det er skoler for å lære deg hvordan å bli advokat eller lege, og det finnes også skoler for å lære deg hvordan du blir en stunt bilfører og fagmessig håndtere en bil. Disse skolene vil lære deg hvordan å manipulere et redskap for å stunts som ligner på de du har sett på TV og i filmer. Steder
p Det er en rekke stunt driving skoler i USA på enten kysten. På vestkysten har du Motorsports Driving Academy (precisiondriving.net) i Beaverton, Oregon. Rick Seaman Motion Picture Driving Clinic (rickseamanstuntdrivingschool.com) i Rosemond, California, og Bobby Ore Motorsports (bobbyoresports.com) i Camarillo, California. På østkysten er Drivere East High Performance Driving (driverseast.com) i Wall Township, New Jersey, International Film Precision Drivere og instruktører (ifpdi.com) i Virginia Beach, Virginia, og Bobby Ore Motorsports (bobbyoresports.com) i Sebring, Florida, Extreme Stunt og Driving Team (extremestunt.com) i Winter Springs, Florida, og Stunt Driving Academy of South Florida (gilbertracing.com) i Palm Beach, Florida.
Kostnader
med

Kostnadene varierer sterkt fra skole til skole. For eksempel, som i 2011 en halv dag "Hollywood Spin" kurs på International Film Precision Drivere og instruktører vil sette deg tilbake $ 450, mens en tre-dagers "Super Nivå I"-klassen på Rick Seaman Stunt Driving School vil kjøre deg $ 2675 . De fleste entry-level eller grunnleggende klasser er åpen for alle med en gyldig førerkort. Avhengig av skolen kan du må passere den grunnleggende klasse for å ta mer avanserte klasser.
Hva du lærer varierer

Kurs, men noen stunts du kan lære inneholde spins, kjøre bilen fremover i fart, og deretter inn i et spinn, omvendt spinn, og kjører bilen i revers og deretter sette det inn i en spinn. Andre manøvrer omfatte kjøring slalom kurs, sikksakk gjennom kjegler, hinderløype kjøring, høy hastighet bakover kjøring og nød-brems og gass drivende. De fleste skoler vil lære stunt kjøring i front-og bakhjulsdrevne biler og gi instruksjon på både tørre og våte overflater.
Eksempel Course

fagplaner variere, men dette er hva du vil lære på en Bobby Ore Motorsports (bobbyoresports.com) i en "Level One Stunt Course." En del av kurset er et klasserom foredrag dekker kjøreegenskapene, dekktrykk, blokkeringsfrie bremser, front-og bak-wheel-drive forskjeller, skid kontroll teori og styring teknikk.

På sporet du øver ny styring teknikker og bryte gamle vaner. Så du lære om knutepunkter, sidesyn, forover og bakover 180-graders svinger, skyvedører lukeparkering, high-speed kjøring bakover og til slutt et endelig hinderløype eksamen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147787.html

Previous:
Next:

kjøreskole