Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Hvordan få en CDL Gjennom School i Texas

Møtende en profesjonell kjøreskole vil gi deg en fordel hvis du er interessert i å starte en karriere som en kommersiell-sjåføren i Texas, og du trenger ikke all den nødvendige erfaring til å søke om Commercial førerkort, eller CDL. En kjøreskole kan tilby deg den grunnleggende opplæringen for en entry-level posisjon i kommersiell kjøring, og mange av dem vil også tilby deg plassering hjelp når du får din CDL fra Texas Department of Public Safety. Begynne å planlegge din karriere nå. Du trenger
Drug-screening test
Texas Commercial Motor Vehicle Drivers Handbook
High school vitnemål eller GED
CDL lærendes tillatelse
Vis flere instruksjoner
1

Søk etter en profesjonell kjøreskole eller community college program i ditt område og gjelder for undervisningsprogrammet i skolen av ditt valg.
2

Gjør en avtale med en medisinsk kontor for DOT Fysisk Eksamen and Drug Screening test. (Se Ressurser for mer informasjon.)
3

Skaff en kjøring posten fra Texas Department of Public Safety til fil sammen med påmeldingsskjema på skolen.
4

Få en CDL lærendes tillatelse gjennom en skriftlig test med Texas Department of Public Safety (DPS). Studer Texas Commercial Motor Vehicle Drivers Handbook for å forberede seg til eksamen. (Se Ressurser for en online versjon av håndboka.)
5

Ta high school vitnemål eller en kopi av din GED til din kjøreskole valgfrihet for registrering. Noen kjøreskoler kan gi lese-nivå test i stedet for en high-school-avskrift eller GED kravet.
6

Betal eventuelle nødvendige skolepenger ved kjøreskole du vil delta.

7

Fyll ut noen papirer på kjøreskole du vil delta etter å ha mottatt narkotika-screening test resultat og CDL lærendes tillatelse, før starten av klassene.
8

Ta kurs ved kjøreskole.
9

Ta de nødvendige tester med Texas Department of Public Safety for din CDL sertifisering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147786.html

Previous:
Next:

kjøreskole