Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

DMV Godkjent Kjøreskole

Alle sjåførene har muligheten til å delta på kjøreskole for å forbedre sine kjøreferdigheter og kunnskap. Driving skoleelever lære både regler av veien og hva de skal gjøre, eller ikke gjøre, når du sitter bak rattet i bilen. Department of Motor Vehicle kjøreskoler undervise en læreplan godkjent av staten der de befinner seg og operere. Hva er Driving School?

Driving skole er en skole som lærer enkeltpersoner hvordan å drive biler. I noen stater, er nye drivere som kreves for å fullføre noen form for skole eller opplæring før de får lov til å få sin lærendes tillatelse eller førerkort. Kjøreskoler eksisterer for å hjelpe mennesker til å bli bedre sjåfører, samt oppfyller lovens krav. Kjøreskole har blitt mer populært, som high school Drivers Ed klasser har blitt stadig mindre tilgjengelig, på grunn av høye driftskostnader og forsikringsforhold.
DMV-Godkjent Kjøreskoler

DMV-godkjente kjøreskoler kjører skoler som har state-godkjent læreplaner. Dette betyr kjøreskole lærer spesifikk informasjon til staten der studenten bor, og håper å få en lisens. USA har sine egne retningslinjer og pensum at nye drivere trenger å vite.
Møtende Driving School

Driving skolen kan ivaretas enten personlig eller on-line , avhengig av pensum og krav til staten. I stater som krever bestått en klasse, men ikke noen kjøreopplevelse, kan kursene bli tatt helt på linje uten studenten noensinne fysisk inn i et klasserom. I noen stater, som California, er studentene pålagt å ha en viss mengde tid bak rattet som en del av DMV-godkjent kjøreskole program. Dette betyr at elevene må fysisk delta på klasser. Hvis staten krever kjøreskole oppmøte før å få lærendes tillatelse førerkort, bør du sjekke med staten DMV for å finne ut konkret informasjon, og en liste over godkjente skoler, før registrering for klasser.
Kjøreskole Versus trafikk skolen

Driving skolen og trafikk skolen er ikke det samme. Kjøreskole er begrepet vanligvis brukes til å beskrive skoler som lærer folk hvordan de skal kjøre. Trafikk skoler, derimot, vanligvis gir klasser for førere for enten å forbedre sine kunnskaper, eller for å få ut av å betale juridiske bøter og redusere konsekvensene av en billett. Trafikk skoler kan nesten alltid bli ivaretatt helt on-line, og sjelden krever noen bak-hjulet kjøretid. Statlig godkjente trafikk skoler er de eneste som ferdigstillelse sertifikater kan brukes til å redusere antall punkter på lisenser eller minimere konsekvensene av en billett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147782.html

Previous:
Next:

kjøreskole