Norge bil >> Biler >> driving Safety >> kjøreskole >> Content

Krasje Kjøreskoler

En driver opplæring kurs kan være en effektiv måte å lære og øve på ferdigheter som kreves for kompetent drift av et motorkjøretøy. Noen som vil være bilister ønsker å komprimere sin treningsperiode for å gå videre fra nybegynner til en vellykket lisensiering eksamen i løpet av noen dager eller uker. I Storbritannia, er driver skoler som tilbyr disse intensive treningsprogrammer som kalles crash kjøreskoler - ikke fordi de forventer at elevene skal ha ulykker - men fordi de gir crash kurs. Driver Education Krav

fleste potensielle bilister må være minst 17 år for å få en midlertidig førerkort fra Storbritannia Driver og Vehicle Licensing Agency og melde i føreropplæringen. Hver foreløpig rettighetshaver mottar også en offisiell Førerens Record, en sjekkliste over de ferdighetene hun må mestre for å oppnå full lisensstatusen. Som student utvikler seg, hennes instruktør må innledende og date henne Driver opptakspillerens å bevitne hennes mestring av fem nivåer av ferdigheter i hver av 24 kompetanseområder.
Residential Crash Kurs
< p> Kjøreskoler tilbyr bolig krasj kurs som komprimerer en instruksjonsvideo plan i noen dager eller uker med heldags klasser. Kortere kurs hjelpe elever friske opp sine ferdigheter hvis de har strøket på Driving Standards Agency test og trenger å gjenerobre det. Middels lengde kursene hjelpe de som allerede har noen kjøreopplevelse polere sine ferdigheter for lisensstatusen. Lengre kurs fremgang nybegynneren fra komplett uerfarenhet til beredskap for førerprøven.

Fordeler med Crash kurs

Lære å kjøre krever oppgave repetisjon for å slå ny fysisk ferdigheter i instinktive reaksjoner på on-road forhold. Oppslukende utdanning kan bidra til å styrke disse ferdighetene mer effektivt enn ukentlige leksjoner, som kan strekke ut over en 14-måneders periode hvor elevens nyvunne ferdigheter kan svikte. En lynkurs gir også en ideell (om ikke den eneste) måten å gå videre til lisensstatusen raskt nok til å kvalifisere for en ny jobb som krever kjøring.
Ulemper av Crash kurs
< p> Komprimering av en full sjåfør utdanning kurs i mindre enn to ukers tid komprimerer også kostnadene for kurset i en lump-sum ansvar, snarere enn pay-as-you-go leksjoner. De fleste kjøreskoler krever betaling før kurset begynner og forventer en booking depositum. En student bør være sikker på at hun har midlene før du registrerer deg, så hun kjører ikke risikoen for å forspille hennes innskudd. En krasj kurs krever også heltid frammøte som kan forstyrre studentens andre ansvarsområder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-school/147781.html

Previous:
Next:

kjøreskole